reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
No to pochodzimy z tych samych okolic:-)
Ja widziałam bociana wczoraj - myślałam że już odleciały, ale w tym roku widziałam je tyle razy że szok...ale bez przesyłki dla mnie.
Jadę na usg. Napiszę jak wrócę.

Ps.wczoraj byłam w KAtowicach w Silesia City Center.
Będą tam otwierać Cinnabon - przepszne babeczki z cynamonem podawane na ciepło. Rewelacja-jadłam je już w Wiedniu.
Jak tylko będzie otwarte stoisko to koniecznie trzeba odwiedzić.
Można sobie troszkę osłodzić życie i poprawić humor a cynamon działa jako afordyzjak:-)

Już jestem po USG.
Endometrium 6,7cm , 3 pęcherzyki: 15, 10, 7.
W poniedziałek kolejne USG i w środę na 99%IUI.
Teraz będę miała w 14 dniu, pierwsze miałam w 13 dc.

Pani w recepcji dzis powiedziała,że była u nich rano pacjentka która za drugim IUI zaciążyła.
Pocieszająca wiadomość.

Ja w poniedziałek mam drugie podglądanko przed IUI. Lekarz powiedział mi że podwójna IUI nie ma sensu, bo oni regulują cykl Penegrylem i nie ma sensu robić powtórki.

Witam Was, ja jutro idę do gina i zobaczymy co zaproponuje w tym cyklu, oczywiście na moją lekarz jakoś nie mogę ostatnio trafić i jestem zapisana do kogoś innego:-(
Sylha, jak tam po wczorajszej IUI? Wszystko zgodnie z planem? Powodzenia!!!

reklama
tylko nie lecze sie u dr ziemby, bo podobno to jedna wielka pomylka, ale u innej pani doktor..

Ja leczę się u pani doktor Zięby i mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że na lepszą lekarkę nie mogłam trafić (a byłam już u bardzo wielu). Wkurza mnie jak ktoś piszę bzdury wyssane z palca nie znając nawet tej osoby. Pozdrawiam.

Do góry