reklama
Lindi77
Fanka BB :)
No to pochodzimy z tych samych okolic:-)
Ja widziałam bociana wczoraj - myślałam że już odleciały, ale w tym roku widziałam je tyle razy że szok...ale bez przesyłki dla mnie.
Jadę na usg. Napiszę jak wrócę.
Ps.wczoraj byłam w KAtowicach w Silesia City Center.
Będą tam otwierać Cinnabon - przepszne babeczki z cynamonem podawane na ciepło. Rewelacja-jadłam je już w Wiedniu.
Jak tylko będzie otwarte stoisko to koniecznie trzeba odwiedzić.
Można sobie troszkę osłodzić życie i poprawić humor a cynamon działa jako afordyzjak:-)
Ja widziałam bociana wczoraj - myślałam że już odleciały, ale w tym roku widziałam je tyle razy że szok...ale bez przesyłki dla mnie.
Jadę na usg. Napiszę jak wrócę.
Ps.wczoraj byłam w KAtowicach w Silesia City Center.
Będą tam otwierać Cinnabon - przepszne babeczki z cynamonem podawane na ciepło. Rewelacja-jadłam je już w Wiedniu.
Jak tylko będzie otwarte stoisko to koniecznie trzeba odwiedzić.
Można sobie troszkę osłodzić życie i poprawić humor a cynamon działa jako afordyzjak:-)
Lindi77
Już jestem po USG.
Endometrium 6,7cm , 3 pęcherzyki: 15, 10, 7.
W poniedziałek kolejne USG i w środę na 99%IUI.
Teraz będę miała w 14 dniu, pierwsze miałam w 13 dc.
Pani w recepcji dzis powiedziała,że była u nich rano pacjentka która za drugim IUI zaciążyła.
Pocieszająca wiadomość.
Endometrium 6,7cm , 3 pęcherzyki: 15, 10, 7.
W poniedziałek kolejne USG i w środę na 99%IUI.
Teraz będę miała w 14 dniu, pierwsze miałam w 13 dc.
Pani w recepcji dzis powiedziała,że była u nich rano pacjentka która za drugim IUI zaciążyła.
Pocieszająca wiadomość.
Witam Was, ja jutro idę do gina i zobaczymy co zaproponuje w tym cyklu, oczywiście na moją lekarz jakoś nie mogę ostatnio trafić i jestem zapisana do kogoś innego:-(
Sylha, jak tam po wczorajszej IUI? Wszystko zgodnie z planem? Powodzenia!!!
Sylha, jak tam po wczorajszej IUI? Wszystko zgodnie z planem? Powodzenia!!!
reklama
Lotinda
tylko nie lecze sie u dr ziemby, bo podobno to jedna wielka pomylka, ale u innej pani doktor..
Ja leczę się u pani doktor Zięby i mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że na lepszą lekarkę nie mogłam trafić (a byłam już u bardzo wielu). Wkurza mnie jak ktoś piszę bzdury wyssane z palca nie znając nawet tej osoby. Pozdrawiam.
Podziel się: