reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Sprostowanie pobrali 7 kumulusow ale 1 jest inny i nie wiadomo czy jest w nim komorka. Najgorsze jest to, ze dopiero w poniedzialek sie dowiem czy cos sie zaplodnilo, twierdza, ze w soboty nie ma konsultacji z embriologiem a przeciez ostatnio tez mialam w sobote :( Sprobuje napisac sms'a do doktorka, moze on sie dowie mimo, ze ma jutro wolne. Czuje sie ok ale to pewnie dzieki pyralginie, ktora byla w kroplowce, zobaczymy pozniej. Dla relaksu odwiedzilam TH z efektem koncowym - torebka pasujaca do butow na koturnie ;)

Próba zdjecia:))

pole i nie wychodzi mimo obrocenia zdjecia o 360*. Juz nie mam pojęcia co jest nie tak. Jeszcze moze w chwili wolnej męża podręczę:))

Wrrr albo mrrrauuu Agaawo nie wiem co jest nie tak, ale przemyśle;) Na razie przychodzi mi jedno-ciaza:)))
Kasiksuper, ze sklep przejmujesz, to ja Twoj rabat;) Daj znać jakby jednak doktorek wiedział co u embriologa słychać. bede zaglądać, co prawda mam gości na weekend i od wczoraj gotuje, ale sa rzeczy ważne i ważniejsze:-)

Pole nie wytrzymałam i napisam przed chwilą sms'a do doktorka. Zobaczymy czy uda mu się czegoś dowiedzieć i czy oddzwoni. Ale jak zadzwonią z Invicty to chyba w sekundę osiwieję bo nie będę wiedziała czy dzwonią dzięki niemu czy tak jak mi powiedziano wczoraj - jak będzie źle to zadzwoni embiolog w sobotę a jak dobrze to w poniedziałek :szok:

Edit: doktorek odpisał - 2 komórki się zapłodniły, teraz nie pozostaje nic innego jak modlić się, żeby dotrwały do 5-tej dobry i żeby transfer się odbył :tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry