kasik36
Fanka BB :)
Ana moim zdaniem pielegniarka nie powinna wyrzucac drugiej czesci ampulki no ale ja pielegniarka nie jestem, moze Blue pomoze.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Smerfeta, ja też Ania więc może to imię tak działa na głowę... ;-)A wiadomość z refundacją leków wspaniała, może uda się zajść w ciążę i nie zbankrutować ;-)Queen książka o rudzielcu jak najbardziej super. Fajna lekka lektura, choć inaczej odbieram ją niż Ty czytając ją w czasach młodzieńczych uniesień ;-) Czytając książkę obmyślam plany adopcjiA Ty widzę, jak Ania wyobrażasz sobie różne niestworzone rzeczy. Bo jak pas na ramionach?
![]()
Magda, wow, jaka drastyczna zmianaSwoją drogą to podziwiam Cię za tak długie włosy, moje zapuszczanie "do pasa" kończy się zawsze co najwyżej na ramionach... Więc udaję, że mam tam pas ;-)
![]()
Tym które jeszcze nie wiedzą donoszę że od 1 lipca popularne leki do stymulacji będą refundowane w ok 50%!!!!![]()