reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Smerfeta, nie wierzę! nie czytałas Ani? ;) jak to mozliwe? to nadrabiaj teraz zaległosci :) cieszę się, że @ wywowłała u Ciebie taką reakcje - nie częsty to obajaw na forum ;) ale wiadomo ;)

reklama
Smerfeta, magdaMM, proszę nadrabiac zaległosci z Ania, bo to lektura piątek klasy :) i promocji Wam nie dam :) ps. nauczycielka ze mnie wychodzi :p

A widzi, a u mnie Ani nie było na liście lektur. W sumie to czytałam sporo w podstawówce, miałam nawet na ochotnika dyżury w bibliotece i bawiłam się z koleżanką w wypożyczanie innym książek... ale jakoś Ania nie wpadła w moje ręce. Przyszedł jednak czas na nadrabianie zaległości ;-)

Magda dlaczego @ wywoła u Ciebie radość?

Dzień doberek ;)

To ja kłamczucha, bo znowu opuściłam forum :zawstydzona/y: a obiecywałam poprawę :-D
Agawa ale niespodzianka, szok;) gratuluje kochana.
Szczerze mówiąc nadrabiałam po łepkach ale Agawa rzuciłam i się w oczy:tak:

A ja kobietki dalej walczę. Jutro mam 2 podglądanko. Wczoraj byłam 10dc na clo od 3-7 dnia no i pęchol największy 10mm ale endo tylko 3mm:( także nie wiem co jutro mi lekarz powie. Wcinam orzechy, piję winko może pomoże...? Prawdopodobnie dostane jakieś gantropiny bo wczoraj powiedział mi prof. że za wcześnie i mam przyjechać w środę. Zawsze coś...

Enni no co za głupota zlecać clo przed criotransferem :wściekła/y: mam nadzieję, że endo jeszcze urośnie, że dostaniesz gonadotropiny. Lepiej byłoby przeprowadzić cykl bez owu, na estrofemie. Ten lek przynajmniej ładnie podtucza endo

Lalka u mnie w klinice zastrzyk na pęknięcie wykonywało się dopiero w dniu iui. Z tym, że dzień iui wyznaczany był dokładnie poprzez badanie LH i E2 we krwi, by wychwycić jak najlepiej dzień owu

reklama
Lalka ja mialam roznie podawany zastrzyk na pekniecie. Raz 36 h przed, raz 24 a raz chyba 12. Zalezy czy bylam na clo czy na menopurze. Juz dokladnie nie pamietam ale chyba przy menopurze mialam najpozniej zastrzyk.

Do góry