reklama
Bardzochcę
Zaciekawiona BB
Wyniki M?
Bardzochcę
Zaciekawiona BB
pojemnosc nasienia az 9 ml a norma to 2 ml.W kazdym ml.tylko 4 ml.plemnikow.Poza tym dobrej jakosci i b.ruchliwe.
Bardzochcę
Zaciekawiona BB
Pewnie tak.M.ma hiperspermie,za bardzo rozrzedzone ma nasienie.Naturalnie może się udac,ale kiedy?Może za rok,dwa,trzy,pięc a my juz po 30 stce...
kasik36
Fanka BB :)
Bardzochce wyniki nie są złe, co prawda obniżona ilość plemników w 1 ml ale przecież wystarczy jeden a silny :-) Ważne, że są ruchliwe. IUI jest bardziej dla tych, którzy mają problem z ruchliwością bo preparatyka poprawia właśnie ruchliwość. Może jednak należy szukać przyczyny głębiej. Ile masz lat i jakie masz AMH? Ja też mam zawsze @ i za każdym razem owulację a ciąży brak więc to nie jest miarodajne.
Bardzochcę
Zaciekawiona BB
Problem jest akurat w tej hiperspermii.Przy inseminacji odwirowują zbędne płyny i tylko to co"dobre"podaja.U nas to jest za dużo"wody",jesli rozumiesz co mam na myśli...
kasik36
Fanka BB :)
Bardzochce oby IUI Wam pomogła. Niestety często problem jest bardziej złożony a upierając się przy jednym tracimy cenny czas. Zbadaj przynajmniej swoje AMH, wówczas będziesz wiedziała czy Twój organizm ma jeszcze trochę czasu czy należy się spieszyć.
reklama
Bardzochcę
Zaciekawiona BB
AMH mam 3,1.
Podziel się: