reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
miałam dzis pojechać na betę..7dpt....
nie zważajac na Wasze nawet takie:angry::angry::angry: czy też takie:crazy::baffled::eek: :)
ale stchórzyłam:)
i pojadę w poniedziałek...będzie 10dpt.
to juz nie będzie zmiłuj sie.kto by tam wytrzymał do 14dpt ;)

Blue całe szczęście, że nie zrobiłaś dzisiaj bety bo gdyby nie daj Boże wyszła nie taka jak powinna to byś się cały weekend zamartwiała i zastanawiała czy wynik miarodajny a tak w poniedziałek będzie już pewne na 100%. Mam dobre przeczucie, MUSI BYĆ DOBRZE :tak::tak::tak:

Blue ja też dołączam do tych wierzących, że tym razem Ci się uda.

Kasica to dobrze że dobrze. I co teraz? Jakie plany?

Pole jak tam m po chemii?

A mnie dopadły zatoki i wczoraj wylądowałam u lekarza. Do tego tez mi wyskoczyły jakies 2 krosty na wargach sromowych i nie wiem czy to po lutce czy to może opryszczka. Ale do przeżycia.

Witam wszystkich...Staramy sie już 24 cykle.27 wizyta u ginekologa,który robi inseminacje.Gdybym wiedziała wcześniej że z męzem tak "kiepsko'to juz dawno byłabym w ciąży.Mam nadzieję,że jeszcze w tym roku się uda...

Melduje, ze w miarę u mnie. Jeszcze sie nie ogarnelam z praniem, prasowaniem itd
M niestety zaatakowany chemia leży w łóżku. Poza tym jak zwykle służba zdrowia...drugi raz sie zdarzyło, ze po dolewce chemii nie otworzyły pielęgniarki drogi do portu i przez 6h nie leciało w żyłę. Tym razem szybciej sie zorientowaliśmy, bo poprzednio po 12h. Czyli cała procedura o ten czas trwa dluzej.
Czytam co u Was na bieżąco. Ale powoli ogarnia mnie paraliż związany ze zbliżającą sie tomografia...
Wiec po cichutku bede sobie siedzieć, ale na bieżąco.

reklama
Wczoraj pomalowalalm troche, na moim ulubionym wydziale remontowym :) nie wiem czy to bardzo zle ale obchodzenie sie jak z jajkiem po pierwszej IUI nie pomogło, za to od dzis zero juz alkoholu i petow bo to czas ew. Zagniezdzenia to juz świrowac nie bede, chociaz i tak gdzies tam z tylu głowy wczoraj to siedziało ale fajnie było ze znajomymi pogadac :)

Do góry