A spytalam dr czy te wyniki m sa naprawdę dobre powiedział ze jak najbardziej i tak jak urolog on tez odradza narazie ruszanie tych żylaków. Ciekawe jaką armię będzie mial w środę bo ostatnio przeziębiony byl (obeszlo sie bez antybiotykow) i duzo pracy miał w tamtym tygodniu mało spal to trochę przemeczony jest ale myślę ze nie będzie źle. Abstynecja troche krotka bo wczoraj rano przytulanki byly bo myslam ze iui pod koniec tygodnia będzie
ale mam nadzieje ze nie zaszkodzi 
reklama
blueskye
Fanka BB :)
A ja sciagnelam aplikacje babyboom na telefon i moze moja mala sasiadka(no dobra..ma 15 lat...ale dla mnie jest mala) bedzie mogla normalnie odrabiac lekcje bo jej duza sasiadka odda jej laptopa
)))
blueskye
Ale ja dopiero 15min temu to zamontowalam
wczesniej mialam nieodpowiedni telefon czy cos
))) ale to fajne 
Normalnie ale wtopa mnie spotkała. Zatrzymali mnie policjanci nie oznakowanym autem. Naliczyli 20 punktów
ciężką nogę mam
na szczęście byli mili i tylko za predkosc dostałam 10 pkt. I 500 stow. Dobrze ze sie dali uprosic bo bym bez prawka została. 20 punkcik moim koncie. Dmuchać mi kazali bo sie śmiałam jak jakaś glupia i 3 razy musiałam bo nie umialam. Policjant mówi tak jak świeczki z zamknietymi ustami a ja sie śmieje i dopiero za trzecim razem się udało chyba sobie pomyśleli ze jakaś oblakana jestem 
reklama
smerfeta
Milena piratko drogowa ;-) Zwolnij!!!
trzymam kciuki za powodzenie w iui 
Emenems a jakie badania robiłaś do tej pory? Tarczycowe (TSH, ft3, ft4)? jakieś podejrzenie endometriozy? ja dla świętego spokoju przebadałam to - czyli Ca125... Jakieś podstawowe wirusowe robiłaś (chlamydia, wzw, hiv... itd)?
MałaMii mam nadzieję że te testy kłamią ;-)
zmykam bo głowa mi dokucza

Emenems a jakie badania robiłaś do tej pory? Tarczycowe (TSH, ft3, ft4)? jakieś podejrzenie endometriozy? ja dla świętego spokoju przebadałam to - czyli Ca125... Jakieś podstawowe wirusowe robiłaś (chlamydia, wzw, hiv... itd)?
MałaMii mam nadzieję że te testy kłamią ;-)
zmykam bo głowa mi dokucza
Podziel się: