reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Doczytalalm sie w moich dokumentach ze za każdym razem miałam inseminację dojajowodowa, a w Polsce niby domaciczna sie robi, czy ta moja jest gorsza? Ja sie za bardzo nie znam...

reklama
Dzieki Anika :) bo wiesz, zanim ja sie wczytam w te dokumenty to tez czasu mija :)

A wogole, różnica w ilości nasienia była gigantyczna, dwa miesiace temu na 4ml było 37mln, a teraz na 4ml było 137mln!!
Maz po prostu ryb zycia zmienił, wzial zolnienie dwa tygodnie, rodzinny lekarz mu dał, odpocząl i przestał tak tyrać w pracy , bo od grudnia do konca marca pracował 6 dni w tygodniu na nocki... Bo koles ktory miał na nocki robic miał reke złamana, ale moj maz die zbuntował, poszedł na roMowe do szefa ze on jest kierowca i na dzien bedzie tylko pracował bez weekendów.
Rzucił palenie i zaczal biegac( ćwiczy od dawna ale dołożył bieganie bo gdzies wyczytał ze to dobrze wpływa na płodność:)) i widac chyba to wszystko pomogło, bo taka zmiana w dwa miesiace.

Ja wyczytałam te ze to podaje sie pod ciśnieniem jak przy hsg i dlatego mogło nie bolec ostatnio jak wam pisalalm.
Dzis oprocz wziernika nic nie bolało :)

emenems, rewelacyjne wyniki:) powiało optymizmem i niech on sie utrzyma przez kolejne tygodnie do testowania:)

Takze napisalalm po to, żebyśmy ( łącznie ze mną) uwierzyły ze nie wszystko jest w rękach lekarzy, ze jednak mozemy sobie sami tez pomoc :)
Takze jezeli to możliwe moze, pogadacie z mężami o malutkich zmianach a moze sie okazać ze spanie o godzine dluzej poprawi wyniki :)spróbować nie zaszkodzi .

Takie zwykle zmiany w zyciu a jednak bez zadnych lekow mojemu pomogły - czy to nam pomoże - nie wiem, ale jakas zmiana jest

Łaciny + biblioteka, miałam zaczac greki uczyc z kultura antyczna i elementami historii sztuki, nawet napisalalm z kolezanka własny program i mialalm dostac swoja klasę profilowaną, no ale wyjechałam, przygoda ze szkoła sie skończyła.

Teraz do szkoły mnie nie ciągnie, bo mam jeszcze specjalizacje z filozofii, nauczanie etyki, ale na żywo nie uczyłam tego nigdy.
Tutaj bym była nauczycielem od norweskiego dla obcokrajowców, albo angielskiego albo nauczycielem języka ojczystego- to mnie raczej nie ciągnie, chociaz nawet byłam na rozmowie w szkole dla dorosłych i miałam zaczynać, jednak wybralalm moja obecna prace.
Albo łacina albo nic:) jednak do tego musiałabym jechac do duzego miasta a mi u mnie dobrze.
Taka moja historia

Emenems no to mnie teraz zaskoczyłaś, obstawiałam jakąś matematykę ;-):-DOd razu przypomniało mi się stara łacińska sentencja: non tam praeclarum est scire Latine, quam turpe nescire :-)

Hahahahahaha zapimnialam juz o takiej łacinie dzieki za przypomnienie hehehe :) piękne zdania podrzędne w stylu cycerona hehehehe ten to miał fiolka na punkcie kwiecistosci wypowiedzi :D
Trudny autor, teraz to ew. cezara czytam bo jest o niebo łatwiejszy... Cyceron na maturze mi sie trafił :)

reklama
Do góry