kasik36
Fanka BB :)
Anecia watek jest bardzo wartosciowy dla dziewczyn po IUI wiec nie pozbawiaj mozliwosci czerpania wiedzy na kazdym etapie o rzeczach o ktorych in vitrowki czesto nie maja pojecia. Ja mimo, ze watek juz mnie nie dotyczy bo po 5 IUI przenioslam sie na in vitro ale pomagam dziewczynom jak moge. Sluze swoja wiedza i doswiadczeniem bo wiem jak zagubiony czuje sie czlowiek na poczatku drogi walki o dziecko. Ja jestem wdzieczna dziewczynom, ze rok temu odpowiadaly na moje pytania i watpliwosci, mimo ze pewnie czesto wydawaly sie one dla nich proste a wrecz smieszne. Teraz splacam dlug
Z kilkoma dziewczynami zaprzyjaznilam sie i z sentymentu sie tu odnajdujemy.
Edit: dziewczyny na telefonie w kolejce u weterynarza miałam posty od Aneci, która twierdziła, że należy wątek przenieść na in vitro bo po co dublować wątki ale teraz dopiero widzę, że to były posty z pierwszej strony wątku
Nie lubię czytać w aplikacji w telefonie i coś pokręciłam 
Edit: dziewczyny na telefonie w kolejce u weterynarza miałam posty od Aneci, która twierdziła, że należy wątek przenieść na in vitro bo po co dublować wątki ale teraz dopiero widzę, że to były posty z pierwszej strony wątku

Ostatnia edycja: