reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Tymonka- bardzo, bardzo, bardzo mi przykro. Ja Cię i tak podziwiam, za tą siłę 5 IUI, ja jestem po 1 i już mam doła,że z tego nic nie będzie i taki zawód w sercu, że tak czekamy na nasze maleństwo i tak trudno jest się go doczekać.
Odpocznij i może jednak inv będzie dla Was najlepsze. Wczoraj akurat telefonicznie rozmawiałam z koleżanką po inv- ma śliczną 1,5 roczną córeczkę, ale też swoje musiała przejść- za co ją bardzo podziwiam. Damy radę dziewczyny, dobrze, że jest to forum, bo jednak nikt inny, tak dobrze nas nie zrozumie jak my same

reklama
a ja zrobilam dzis sikacza rano dziewczyny ;p zeby spawdzic czy po zastrzyku cos w sobie jeszcze mam no ale 1 kreska ;p jestem 9 dni po IUI wiec i tak za wczesnie chyba na cokolwiek

Mi M dzwoniła, że razem z CLO kupił testy- ale i tak sobie je zostawię na zaś, bo jak mi @ przylezie to poco testować?!?!?No chyba, że jak je ujrzę to nie wytrzymam, ale boję się tej 1 kreski i udawanie przed teściową, że wszystko jest OK. Franca mnie wczoraj pouczała co mam M na śniadanie do pracy robić:wściekła/y:!!!Już nie wytrzymałam i walnęłam, że głodny nie chodzi, więc niech się nie martwi- no ja Ci tylko mówię GRRRR:realmad::realmad::realmad:

sylha ty mnie nie podziwiaj za te 5 iui ;) u nas jest problemem wrogi sluz, wszystko poza tym dobrze, no wiec teoretycznie udać się powinna. Wiesz jak nie ma szans i np. nasienie jest bardzo kiepskie to sie człowiek nastawia od razu na ifv i wiadomo nie robi tyle razy iui, czasem myslę że tak byłoby mi łatwiej. a tak to ciągle sie zastanawiam jak to możliwe że sie nie udało tyle razy i że to może jeszcze coś a nie tylko ta wrogość... ehhh tylko to ivf tak drogie szoookkk

Tymonka- a miałś robioną drożność jajowodów?!?!?
Ja poniuchałam po internecie i niby największe szanse na powodzenie 1IUI mają pary gdzie właśnie jedynym problemem jest wrogi śluz...dziwne, drugie co mi na myśl przychodzi to ta cholerna blokada psychiczna!!! Mi mówią mam sobie wrzucić na luz i nie myśleć o tym, ale jak tu o tym nie myśleć??!?!?

SYLHA-ja w zeszłym cyklu też zrobiłam sikańca i wyszła mi jedna krecha ale ja robiłam tydzień po IUI i sprawdziła mi się ta jedna krecha bo za parę dni dostałam @ :-( A jaki ty robiłaś test bo ja taki co ciąże wykrywa po 6 dniach

reklama
SYLHA-masz rację blokada psychiczna jest najgorsza bo kobieta nawet o tym nie wie że się (tak nazwę)zablokowała a na to lekarstwa żadnego nie ma jest tylko danie sobie już na luz ale łatwo się mówi:-(

Do góry