reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Postanowiłam, że do końca tego roku będziemy próbowali sami, naturalnie. Mam cichą nadzieję, że udrożnienie jajowodów pomogło. Mój M ma bardzo dobre wyniki nasienia więc liczę, że się uda.

reklama
Tylko jak uda się zajść, to jeszcze trzeba utrzymac tą ciążę, żeby maleństwo było zdrowe, wiem, że zamartwiam się na zapas, ale nie mogę uwolnić się od obaw. Bo myślę, że jak tak ciężko było zajść to jeszcze mogą wystąpić inne kłopoty, że złośliwy los będzie dalej mnie doświadczał i jeszcze wiele będzie cierpienia.:-(

Bardzo podziwiam Kasię Skrzynecką bo ona to już ma 5 aniołków jesli dobrze pamiętam. Życzę jej aby teraz szczęśliwie urodziła w styczniu, bo na to zasługuje. Zazdroszcze jej wytrwałości w dążeniu do celu, ale co po drodze musiała przeżyć to wolę nie wiedzieć.

Witam dziewczyny:-)
U mnie wszystko ok miałam parę dni złego samopoczucia,mdłości,biegunka ale mam to już za sobą,złapałam pewnie jakiegoś wirusa,dwa dni miałam z zycia wyjęte bo już nie dawałam rady,po tych dwóch dniach mi przeszło i jeden dzień miałam spokoju na następny dzień znów rewolucja normalnie masakra,ale już jest dobrze.Ja prawidło @ powinnam do stać 21 po duphastonie tak mi lekarz powiedział ale może się spóźnić bo u mnie to jest różnie.A jak tam u naszej pierwszej testującej są już objawy?
A jak tam reszta dziewczyn, która testuje teraz w najbliższym czasie?

u mnie cisza, ja sie wyleczylam z wczorajszej rewolucji i juz jest ok :) salatka mi zaszkodzila ;/ a zawsze ja jem i jest ok... takich skurczy dostalam ze masakra... a ogolnie to ja sie czuje ok, senna wczoraj bylam i nie zagladalam tu ;/ cyce nie bolą... wiec pewnie z dzidzi nici..

reklama
Ja też nie mam żadnych objawów także też mi się wydaje że 2 IUI będzie nie udana bo to by było zbyt piękne aby było prawdziwe:-(
Poczekam na @ aż przyjdzie i zobaczymy co dalej ale chyba się już poddam bo nie mam sił już na to wszystko:-(czas pokaże

Do góry