reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Hej dziewczyny, dawno mnie tu nie było...może dlatego że o iui na jakiś czas nie myślę i nie wiem czy jeszcze podejdziemy, jakoś nie przekonuje mnie ta metoda, w planie składanie wniosku na iv na razie kompletuję dokumenty, i AmH sobie strzeliłam wynik3,1 nie wiem co o nim sądzić jest lekko podwyższone co niby może świadczyć o policystycznym zespole jajników co nie bardzo mi pasuje bo nie mam objawów które mogły by o tym świadczyć....nie nadrobię Was a widzę że od mojej ost. tu wizyty naprodukowałyście:)) no nic życzę wszystki powodzenia:-)

reklama
yoanna82 mnie tez się tak wydaje trzeba szukać i pytać. a z doświadczenia jakie mam z infoliniami, NFZ czy ZUS wiem jedno. jak nie uzyskam odpowiedzi w pełni satysfakcjonującej dziękuję, rozłączam się i dzwonie jeszcze raz. wtedy odbiera inny konsultant i potrafi powiedzieć zupełnie co innego.

kasica82 no właśnie przeczesując inne fora znalazłam wiele dobrych opinii na jego temat (choć dla równowagi były też złe, ale to jak o każdym) poczytałam o samej klinice. przejrzałam stronę kliniki. cennik porównywalny z innymi. jako spory plus to to że robią wszystkie potrzebne badania na miejscu przyjmują w sobotę i niedzielę.

pomyślę jeszcze nad tym. narazie jutro badanie, zmonitoruję co się we mnie dzieje i zobaczymy czy jest sens jechać w piątek do J.

rozmawiam sobie tak tutaj z Wami, wiem, jak wiele z nas musi skorzystać z dobrodziejstw medycyny żeby mieć dziecko, ale powiem Wam, ze jak ujrzałam tych wszystkich ludzi w poczekalni u prof J. to :szok:

Blue, tak strasznie, strasznie mi przykro :-( Zupełnie nie wiem, co mogłabym Ci napisać... wiem natomiast, że nie ma słów, które przyniosłyby ukojenie...
Chcę tylko, żebyś wiedziała, że myślami jestem z Tobą i życzę Ci z całego serca, żebyś w końcu doczekała się swojego szczęścia. Nie wiem jak ani kiedy, ale wierzę mocno, że tak się w końcu stanie.

To i ja muszę podzwonić po szpitalach żeby się upewnić czy gdzieś w mojej okolicy robią IuI na Nfz skoro gdzieś w kraju jeszcze to jest to może i u mnie :-D

Jutro lecę do gina w sprawie IUI. Już się nie mogę doczekać :-) :-) :-)
Wreszcie zacznę coś konkretnego robić, bo ta bezczynność i czekanie mnie wykańcza :baffled:.

reklama
Witam Dziewuszki:):)

Blue dopiero nadrobiłam wszystkie strony, bardzo mi przykro....nie mam co powiedzieć nawet....mam nadzieję że kiedyś wszystko będzie oki.
Anuczak ja będę mieć IUI na NFZ w Poznaniu na Polnej. Żeby się tam dostać musisz mieć skierowanie od ginekologa (od takiego co przyjmuje na NFZ) a później to już szybko idzie. Ja miałam być stymulowana teraz od nowe cyklu ale niestety jakiś pęchol mi nie pękł..:(
Pyscek trzymam kcikaski:):)

Do góry