Hejka
Blue tule... cóż można powiedzieć... odpocznijcie na razie... wierzę, że jeszcze znajdziecie swoje szczęście
Hope no właśnie zastanawiałam się, czy dawczyni otrzymuje kasę... ale skoro nie to jest to nie halo! bo przecież wiele par nie wróci po wszystkie zarodeczki (opcjonalnie po oocyty) bo ma ich dużo, to zamiast sprzedać za niewielką kasę by nie niszczyć, to kliniki chcą majątek na tym zarabiać
Magda na naturalnym cyklu tzn bez clo ani innych leków stymulujących. Tak też można, ale przydałoby się coś na pęknięcie ale tu różnie lekarze robią. Ja jak już pisałam, dostaje ovitrelle dopiero na ok godz przed iui. Jak najbardziej rób monitoring u bliższego gina aby nie jeździć tak daleko za szybko lub po czasie. Dodatkowo, będzie to lepsze dla Ciebie aby ominąć stres związany z niewiadomą i zastanawianiem się czy jedziesz we właściwym czasie
Czerwona oliwko może i tak lekarze traktują iui, ale chyba nie wszyscy. Ci moi, którzy robili mi iui, mówią np że nie ma sensu badać niektórych rzeczy bo koszt jest wielki a iui daje szanse na ominięcie tego. U mnie w klinice na prawdę bardzo dokładnie robi się iui - z badaniem estradiolu i LH który mówi czy blisko owulka czy już po frytkach, dodatkowo ciągłe monity przed i po + badanie PRG po iui. Poza tym, są dziewczyny którym się udało i my też bardzo chcemy należeć do tej grupy dziewczyn ;-)
Genna ta ustawa to niewypał, który moim zdaniem zostanie zniesiony bo wątpię by rodzice na to pozwolili. Poza tym, do czasu gdy Twoje dziecko będzie miało iść do przedszkola, to już wszystko może zostać pięć razy zmienione ;-)
Ladybea bardzo mi przykro... wiem co czujesz, bo często tak miałam przez ostatnie miesiące :-( troszkę cierpliwości, następny miesiąc będzie Twój :*
Kasik36 per 37 ;-) :*
Jeśli zaś o mnie chodzi, to w pracy stworzyłam z babami tabeleczkę tylko dla nas z info o wszelkich wyjściach moich i tychże bab + ustaliliśmy jak wszystko ładnie zorganizować by PIP się ewentualnie nie czepiał - czyli mamy wszystko pod kontrolą. Myślę, że to wszystko to zasługa dyra bo to złoty chłopina ;-) A wcześniej po prostu z jedną babeczką umawiałam się kiedy która idzie, by zawsze wszystko było pod kontrolą ale widać to nie wystarczyło
Sorki, że tak dużo... miłego dzionka!!!!