reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Hej!
Nati u Ciebie najwyraźniej coś się kroi ;-)

Asita musisz podobnie jak Kasik zarejestrować się na wizytę kwalifikacyjną ale na późniejszy termin, ale zarejestrować się na ivf już chyba możesz. Mi dupek przesuwa @ o jakieś 3 dni.

Ja już dziś nie brałam dupka, u wampira byłam więc wynik tak pewnie za godz ale to tylko formalność bo mój test miał czułość 10 więc jakoś mu wierzę :-( Ważne że dziś już zarejestrujemy się do ivf rządowego

reklama
Asita nie łam się, mój M też nie chciał ivf ale jak wyczerpaliśmy inne możliwości to nawet się nie zastanawiał, zwłaszcza, że jest szansa na rządówkę a to dużo mniejsze koszty. Zbierz dokumentację i zarejestruj się do programu już teraz a wizytę kwalifikacyjną umów tak, żeby minęło 12 miesięcy. To nic nie kosztuje a już będziesz w kolejce bo liczy się data rejestracji do programu, nie kwalifikacji.

Kurcze Ewis tak mi przykro ... :-(

Asita u nas było na odwrót bo to ja nie chciałam ivf ze względu na wiarę. Ale można powiedzieć że już dojrzałam do tej decyzji. Niestety kościół nie chce zrozumieć całej procedury i gada głupoty o tym że dziecię po ivf są chore :-( Nawet moja mama jest za co mnie bardzo cieszy :-)

Dziekuje, tak wlasnie dobrnelam do połowy i ...jeszcze sie nie cieszę...
Polowa sukcesu to jeszcze nie sukces niestety:(
Zeby Obcy stał sie Najbliższy jeszcze wiele przeszkód.
Chciala bym Wam napisać, ze każda bedzie miała swojego prywatnego Obcego, ale to niestety nieprawda. Za duża jestem realistka i za bardzo obserwuje co sie wokol mnie dzieje.
To nie ma byc jednak pesymistyczne przesłanie:-) Bynajmniej. 90% ze staraczek doczeka swojego cudu.

Nati i Smerfeta teraz wszystkie reflektory skierowane na Was. Juz niedługo przeczytam jak Wasze bety, ale i tak fluidy dla Was~~~~~~~~~
Jesli nie wykorzystanie teraz to informuje, ze one maja długa datę ważności.

Dwie Panie na A ...juz Wy wiecie ktore :p
Bardzo Wam zazdroszczę tej Grecji. I wcale nie tak kulturalnie jak dziewczyny na forum, jakby mi pilot powiedział- jak wywali pani te dwie A to moze pani za nie polecieć- wcale bym sie nie wahała:szok:
Nosi mnie wyjazdowo i tyle. A moja przyjaciółka na moje marudzenie powiedziała- zdaje sie wrocilas po swojej eskapadzie do kraju ojczystego w połowie stycznia tak? No to Ty juz po urlopie jjesteś :happy: Wredna małpa...

Smerfeta czekam z niecierpliwością na Twoją betę, mam przeczucie, że tym razem udało się i Tobie i Nati. Tak dawno nie było dobrych wieści, że czas na kumulację. Oby mnie nie zawiodła kobieca intuicja :tak::-)

Pole mnie też nosi wyjazdowo. Co roku (od 13 lat) wyjeżdżaliśmy w jakieś ciepłe kraje we wrześniu i jak sobie pomyślę, że ten rok będzie inny to mi się wyć chce. Niestety sezon jest kiepski, wykaburzyliśmy się na 5 IUI a przed nami jeszcze koszty do IVF, mam nadzieję, że z rządówką ale też nie są małe (leki + paliwo = ok. 4-5 tys). Może jakoś uda mi się namówić M i chociaż tydzień na Zakythosie zaliczymy ale szanse są bardzo małe, niestety.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry