reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Kasik to ja staje obok Ciebie bo ten świat i wobec mnie wypina się zadem :-( wiem, marna pociecha

Yoanna w pt będzie 9 dc ale już wczoraj gin dał mi marne szanse a na dodatek cała klinika sobie jedzie na konferencje w mój 11 i 12 dc - akurat w te dni wypada owulacja :-( No ale nie wiadomo czy owu będzie

reklama
Ehh, zawsze coś... Może jednak będzie ok, wczoraj dopiero 6 dc, wszystko się jeszcze może zdarzyć. Tylko kurcze, niech będzie na miejscu ktoś, kto pomoże, żeby zdarzyły się dobre rzeczy...

Dobry!
Yoanna rąbłam się w tych dc, ale to pikuś ;-) jutro mam 7 dc

Kasiulek, czekam na wysoką betę ;-)
Fifiri, niech tam pęka co ma pękać i zapładniają się jajca ;-)

Kasik36 a w ogóle to monitoring miałaś? dostałaś jakiego dupka czy lutke?

Miłego drogie Panie!

Ostatnia edycja:
Bry:cool2:
kurde właśnie z tym pękaniem, peniam się bo czuje jeszcze jakieś gnioty nie takie mocne jak wczoraj ale jednak...no nic jade patrzeć:szok: potem dam znać co usg wypatrzyło:angry:

Cześć dziewczynki:)

Kasik36 brak słów...cały czas mamy pod górkę!!!! To k...wa takie niesprawiedliwe!!!!!:wściekła/y:

Oliwka bardzo mi przykro, ale nie poddawaj się!!! Trzeba się otrząsnąć i stawać dalej do walki.

Esiek dobre to było, uśmiałam się z niektórych punktów:-D

Kasiulekk głowa do góry, myśl pozytywnie i czekam na wynik bety!!!!!

Fifiri kciukasy za Twoje jajca i żołnierzyki!!!!!!

Dzień dobry dziewczyny:happy2:

Czerwona oliwko przykro mi, trzeba zagryźć zęby i walczyć dalej:(
Kasik36 to mnie wnerwilas...chciałam Ci jutro składać iuiowe życzenia urodzinowe...Przykro, bo wszystko tak ładnie sie układało...
Przesmiewca Woody niestety ma racje, ja z moimi iui tez zawsze tego doświadczalam. A to wypadala 1 listopada, a to owulacje miałam przeciętnie 19-21 dc a raz przyszłam na monitoring 11dc i juz było po owulacji. Wiecznie cos...przez pól roku udało mi sie raptem 3 zrobic.

Dziś mam zamiar iść do mojego gin, żeby sprawdzić czy u mnie wszystko ok, do wczoraj miałam dziwne jeszcze plamienia,(nigdy tak nie miałam) a jajniki zaczynają dawać do wiwatu więc owulka się zbliża. Tylko nici z iui, bo z pracy urwać się nie mogę:no:.

Esiek rozwalilas mnie tym tekstem, poczulam średniowiecze na plecach...zabrakło mi tam tylko tekstu, ze zioła nalezy pić, wypelnic nimi materac, nacierać narządy plciowe i robic z nich skręty.
Niestety ja tez kiedyś je pilam...aż mnie lekarka opierniczyla, ze jak ktoś nie ma problemów z owulacja to moze sobie przez ich picie wszystko rozregulowac. Nie wiem jednak czy jest ich wiecej odmian, ja swoje kupowałam na Allegro.

reklama
Do góry