Hej dziewczyny. Nie chce wlaczac sie do klotni. Mysle tylko sobie, ze to strasznie przykre ze pojawiaja sie tu takie wypowiedzi. Ja pewnie nie mam prawa sie tu wypowiadac, bo w ciaze zaszlam dokladnie rok temu. Osobiscie mysle, ze nie powinnysmy wzajemnie wypraszac sie z watkow, bo nie naleza do nas. Gleboko wierze w "nastepstwo pokolen". Doskonale wiem kim jest Blonka, Pole, Blue. I one tez o sobie wzajemnie duzo wiedza. Znaja swoje historie i boli mnie, ze nie mozemy tu wspolistniec jak kiedys.
reklama
enni
Fanka BB :)
Bry wieczorek:-)
ladybea w sumie tez już myśle że będzie oki, nawet chwilami zapominam ze miałam cytologie
a co do psychologa to naprawdeeeeeeeee super kobietka
dała wskazówki jak się zachowywać wobec małego z nim tez sam na sam długo rozmawiała. Synek tez zadowolony ze spotkania. Stwierdziła ze mały jest bardzo wrażliwym dzieckiem, chyba po mamusi heheh
ladybea w sumie tez już myśle że będzie oki, nawet chwilami zapominam ze miałam cytologie

P
patu$ka
Gość
Esiek chyba mas zna mysli mnie... Bo ja jestem nowa znaczy sie nie taka nowa... I szkoda ze widzis zpierwszy raz bo jakos na przelomie marca/kwietnia pisalam tutaj z ciekawosci o IUI kto wie czy mnie to nie spotka jak tak dalej bedzie. Potem przestalam pisac bo juz temat nie byl dla mnie bo sie tak jakos dziwnie zrobilo.
A ze ciekawi mnie cala ta sprawa z IUI i to jak kazda z Was ja przechodzila to weszlam a ze zastalam tu klotnie to wsadzilam sowje 5 gorszy a co? No chyba mozna i nikogo nie obrazilam bynajmniej ja mam taka nadzieje tylko wyrazilam sowje zdanie.
A co do tych 104 cm to chodzilo o te 104 w pasie w ciazy Blonki jak lezala na patologii.
A ze ciekawi mnie cala ta sprawa z IUI i to jak kazda z Was ja przechodzila to weszlam a ze zastalam tu klotnie to wsadzilam sowje 5 gorszy a co? No chyba mozna i nikogo nie obrazilam bynajmniej ja mam taka nadzieje tylko wyrazilam sowje zdanie.
A co do tych 104 cm to chodzilo o te 104 w pasie w ciazy Blonki jak lezala na patologii.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
P
patu$ka
Gość
Esiek a to przepraszam Kochana przepraszam ;-)
A nie chodzi Ci o Ewirut? Bo ja czytam was na biezaco i jakos ona chyba z ciazowego IUI tu przyszla? Bo tylko ona mi na mysl przyszla
edytowala poprzedniego posta zeby znowu jaka sie nie przyczepila...he he
A nie chodzi Ci o Ewirut? Bo ja czytam was na biezaco i jakos ona chyba z ciazowego IUI tu przyszla? Bo tylko ona mi na mysl przyszla
edytowala poprzedniego posta zeby znowu jaka sie nie przyczepila...he he

Dziewczyny jeżeli ktoś ma oberwać po głowie to ja i juz chyba swoje dostałam.
Glownie za 140 cm w pasie w ciazy, Choc to ani nie miało być złośliwe ani szkodliwe. Gdyby nie kocyk i lezenie, ktore mi zaproponowano oraz peany na temat aktywności sportowej w ciazy nawet bym o tym nie wspominała.
Ale pomyślałam, ze nie ma prawa pisać tak ktoś kto sam ten czas spędził pod tym swoim kocykiem. Trzeba myśleć nad tym co sie pisze.
Wiec dziewczyny ja juz to wzięłam na klate, szkoda, żebyście sobie nerwy targaly.
Niestety nie moge przejść na wątek ciazowy, gdyz tam taka sama awantura, a ja nie lubie jak glupota sie szerzy. Poza tym jedna z dziewczyn wkleila mi posty jakie tam na mój temat wypisano. Cóż do tej pory całe zło tego swiata to była wina Tuska, ale teraz przeszło na mnie.
A wszystko dlatego, ze jestem zazdrosna i chce rządzić...
Nie wiem o co zazdrosna skoro ja akurat jestem juz w ciazy i czym rządzić tez nie wiem. Śmiać sie czy płakać? Tez nie wiem...
Wiec ja tu zostaje, zeby czekać na pewne ciaze, jednocześnie nie zamierzam ani epatowac głupota ani ciąża.
Glownie za 140 cm w pasie w ciazy, Choc to ani nie miało być złośliwe ani szkodliwe. Gdyby nie kocyk i lezenie, ktore mi zaproponowano oraz peany na temat aktywności sportowej w ciazy nawet bym o tym nie wspominała.
Ale pomyślałam, ze nie ma prawa pisać tak ktoś kto sam ten czas spędził pod tym swoim kocykiem. Trzeba myśleć nad tym co sie pisze.
Wiec dziewczyny ja juz to wzięłam na klate, szkoda, żebyście sobie nerwy targaly.
Niestety nie moge przejść na wątek ciazowy, gdyz tam taka sama awantura, a ja nie lubie jak glupota sie szerzy. Poza tym jedna z dziewczyn wkleila mi posty jakie tam na mój temat wypisano. Cóż do tej pory całe zło tego swiata to była wina Tuska, ale teraz przeszło na mnie.
A wszystko dlatego, ze jestem zazdrosna i chce rządzić...
Nie wiem o co zazdrosna skoro ja akurat jestem juz w ciazy i czym rządzić tez nie wiem. Śmiać sie czy płakać? Tez nie wiem...
Wiec ja tu zostaje, zeby czekać na pewne ciaze, jednocześnie nie zamierzam ani epatowac głupota ani ciąża.
Esiek "idiotko" 140 cm przy 173 cm wzrostu dosc sporo po terminie to nie jest wcale tak duzo wg mojej ginki wiec sie nie przejmuję
Pole, ale zeby jasne bylo, ja Ci nie zarzucam aktywnosci, bo nie wiem czy to w taki sposob zrozumialas... chodzilo mi bardziej ze sa lekarze ktorzy tez to preferują i mnie to nie przeszkadza, a kocyk to byla metafora hipohondryzmu... nie trafiona, ale jak sie oburzylas po tym tekscie i mi dowalilas to sie zezlilam i juz mi sie nie chcialo tlumaczyc nawet. Bardziej mnie ponioslo jak przeczytalam o pukaniu sie w czolo, ale mnie juz przeszlo.. bo chocilo mi o jane... a nie o Twoj post cały. mialam nerwowy dzien dzis w ogole tak wiec po ochlonieciu napiszę, że przepraszam za ton rozmowy i nie mam zamiaru sie juz zaglebiac w klotnie bo nie o to chodzi przeciez zeby sie tu żreć...
ide spac.. mialam ciezki dzien od samego rana
ide spac.. mialam ciezki dzien od samego rana
reklama
Podziel się: