reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
WIESZ KASIK JA TAK BARDZO CZEKAM NA TĄ IUI I WIĄŻĘ Z NIĄ WIELKIE NADZIEJE I CHCIAŁABYM PRZYNAJMNIEJ PODEJŚĆ DO IUI BO TO MÓJ 3 CYKL Z CLO A PANI DR JEST ZDANIA ŻEBY GO BRAĆ NIE DŁUŻEJ NIŻ 6 CYKLI, NO I SAMA WIESZ, ŻE CZAS WPŁYWA NA NASZĄ NIEKORZYŚĆ :rofl2:
NATI JA ZACHŁANNA NIE JESTEM NIECH BĘDZIE JEDEN, ALE POSŁUSZNY I TAKI JAK SIĘ NALEŻY ;-)

NATI TYLKO CIEKAWE SKĄD TEN STRAJ, BO WIOSNY RACZEJ NIE POCZUŁY :cool2: ALBO SKORO W KAŻDYM MIESIĄCU KTÓRAŚ ZASKAKUJE, A CHYBA TY NAPISAŁAŚ ŻE KOLEJ NA KASIK36 TO NASZE SĄ LENIWE :szok:

smerfeta nie jest tak źle;-) nawet się rozbudziłam poza tym zaraz po pracy ruszam z koleżanką w road trip:-) więc humor mam super
@ dalej nie ma i nie czuję żeby miała nadejść....dziwne...a jak przyjdzie jutro to się nafaszeruję tabsami i będzie dobrze:tak:

Witajcie kobitki :)

A więc tak z 8 zapłodnionych mieliśmy 7 fajnych maluchów. P. dzwoniła do mnie, że jednak podamy zarodki nie w piątek a w czwartek. Także jestem po transferze. Podali mi 3 zarodki, także wiecie może mieć nawet trojaczki :-).
L-4 wzięłam od dzisiaj do 27.06. Prezesowi dzwoniłam, dzisiaj jak mój mąż przyjedzie z pracy to muszę pojechać i dać L-4, zadać samochód śluzowy.
Zalecenia od lekarza to: nie brać gorących kąpieli, nie palić, nie pić alkoholu, kawy, można sobie spacerować ale nie po marketach ;-), bo kobiety tracą poczucie czasu hihi.
20.06 mam zrobić betę, 27.06 usg - hm tylko ciężko wytrzymać będzie te 2 tygodnie.

Muszę Was nadgonić w czytaniu.
Wiem, że Daga ma mały pęchol :wściekła/y:
Jane - ja mierzyłam tempkę to mi też przed @ podskoczyła i nawet przy skoku dostawałąm @. Dr powiedział, że to nic dziwnego ogólnie tendencja była spadkowa.

Muszę jeszcze raz poczytać bo zapominam hihi

reklama
ladybea - jestem jakoś spokojna ale czy będę cierpliwa w czekaniu hih to nie wiem. Na razie mi dzień zleciał w łóżku, trochę pracą się zajęłam, bo mam tel. służbowy także tak do końca od niej to nie jestem odcięta.

Do góry