No i niestety, pęcherzyki malutkie. Jeden 10 mm, drugi 8,8 a trzeci 8,4. To 11 dc. Jeszcze w sobote sprawdzimy, ale mialam podobnie w poprzednim cyklu. Jakby przestały nagle rosnąc. Kurcze, nawet nie podejdziemy do IUI...
reklama
Agusiapela
Fanka BB :)
TYMONKA-Witam serdecznie byłam dzisiaj u gina i czeka mnie jeszcze tylko badanie HSG w środę a później IUI.Odebrałam wyniki i wszystko jest na razie ok jeżeli chodzi o mnie a mój m rzeczywiście ma małą ilość żołnierzyków ale z tego co lekarz nam mówił to jest dobra ruchliwość oraz morfologia też nie jest zła.Zastanawiam się czy nie podejść do IUI na cyklu nie stymulowanym w tym miesiącu.Mój lekarz poradził mi abym w przyszłym miesiącu była stymulowana i dopiero podeszła do IUI nie wiesz może co jest lepsze?Jeżeli chodzi o mnie to normalnie mam spore pęcherzyki i regularnie pękają także zastanawiam się czy ta stymulacja jest potrzebna bo boję się że będzie gorzej,nie wiem co mam o tym myśleć.
na stymulacji jest większa szansa na powodzenie bo ma się więcej pęcherzykówTYMONKA-Witam serdecznie byłam dzisiaj u gina i czeka mnie jeszcze tylko badanie HSG w środę a później IUI.Odebrałam wyniki i wszystko jest na razie ok jeżeli chodzi o mnie a mój m rzeczywiście ma małą ilość żołnierzyków ale z tego co lekarz nam mówił to jest dobra ruchliwość oraz morfologia też nie jest zła.Zastanawiam się czy nie podejść do IUI na cyklu nie stymulowanym w tym miesiącu.Mój lekarz poradził mi abym w przyszłym miesiącu była stymulowana i dopiero podeszła do IUI nie wiesz może co jest lepsze?Jeżeli chodzi o mnie to normalnie mam spore pęcherzyki i regularnie pękają także zastanawiam się czy ta stymulacja jest potrzebna bo boję się że będzie gorzej,nie wiem co mam o tym myśleć.
kasik przykro mi
trzymam za was &&&& mocno
Agusiapela
LOPOP=dziękuje za informację,tak się właśnie zastanawiałam czy rzeczywiście stymulacja czy też nie i masz rację na stymulacji są większe szansę na ciążę a nawet mnogą a przez ile dni trwa stymulacja aż do samego IUI?
kasik a ty nie byłaś stymulowana czy byłaś? czym? może nie służy ci ten lek... mnie po clo nie rosły wogóle. może jeszcze urosną, masz zrobic usg za kilka dni? ja ,mam późne owulacje czestow wiec dla mnie 11mm w 10dc to normalka
Tak, jestem stymulowana clo i dodatkowo, od dłuższego już czasu Metformax. I zawsze na clo reagowałam. A teraz lipa. Byłam wczoraj na usg, z czterech pęcherzyków pozostały dwa malęjące i jeden, który urósł, ale bardzo leniwie. Mam jeszcze jutro sprawdzic, ale już wiem, że nic z tego w tym cyklu nie wyjdzie. Powoli zaczyna mnie to irytowac, taka walka z wiatrakami...
ruda147
Początkująca w BB
Witam was serdecznie,jestem tu nowa.własnie trafiłam na nasze forum,jestem zadowolona że jest tyle kobiet walczących o swoje marzenia,ja wraz z mężem staramy sie o dziecko od 6 lat i zero odzewu,więc wkoncy mój gin polecił mi że zacznie mnie przygotowywać do inseminacji,poniewaz mąz ma tylko 3%odpowiednich plemniczków,mam nadzieje że to wystarczy ,zabieg napewno bedzie w policach,tam mam najbliżej,pozdrawiam was wszystkie kobitki,mialabym pytanko czy jest może na forum jakas kobietka co miala inseminacje w policach,interesuje mnie poprostu ile to kosztuje i ile tzreba czekać na zabieg>
Agusiapela
RUDA-witamy na Forum w Katowicach kosztuje 700zł także to pewnie będzie zbliżona kwota tam u ciebie.
Dziewczyny- jutro mam badanie HSG mam pietra jak cholera to jest ostatnie badanie jakie mam wykonać a w przyszłym cyklu już IUI,ja będę miała IUI na cyklu stymulowanym.Powiedzcie mi kobitki która z was podchodzi do IUI w następnym miesiącu będzie mi raźniej
Dziewczyny- jutro mam badanie HSG mam pietra jak cholera to jest ostatnie badanie jakie mam wykonać a w przyszłym cyklu już IUI,ja będę miała IUI na cyklu stymulowanym.Powiedzcie mi kobitki która z was podchodzi do IUI w następnym miesiącu będzie mi raźniej
reklama
ruda147
Początkująca w BB
RUDA-witamy na Forum w Katowicach kosztuje 700zł także to pewnie będzie zbliżona kwota tam u ciebie.
Dziekuje za powitanie,a czy przy tych 3% prawidlowych zołnierzyków uda sie inseminacja,jestem pełna optymizmu,czy ktos probowal przy takiej morfologii
Podziel się: