reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Hope doskonale rozumiem Cię. U nas nasi znajomi takie samo mieli podejście anty i też w pierwszym cyklu. Ile to ja się nasłuchałam, że po co im ta ciąża. A po urodzeniu dziecka jakie to cudowne mieć dziecko no i ile z nim problemów. Raz nawet usłyszałam że powinnam się cieszyć że nie mam dziecka (bo tyle różnych szans na różne rzeczy do zrobienia stracili). No nóż w kieszeni się otwiera.

Elianka leć na betę a nie a testami się męczysz trzymam kciuki.

Dagna mnie endokrynolog kazał zbadać: m.in. insulinę, DHEA-S, ATPO, 17 oh progesteron.

reklama
Dzień dobry walczącym z przeciwnosciami losu...
Hope niektórzy ludzie nie dość, ze nie maja problemów z zajsciem w ciążę to jeszcze rozumu nie maja. Tak byś nie chciała, prawda?;-)
Kazda z nas to przerabiala, u mnie na szczęście ostatnia z tych co to nigdy nie powinny zostać matkami( bo szkoda wielka dla tego dziecka) miesiąc temu urodziła. I mam spokój, juz teraz nie ma mnie co wyprowadzić z równowagi...
Smerfeta to witaj w Klubie Przyjaciół NFZ...a moze trafiłas na tak wybitnego specjalistę, ze głębokie spojrzenie w oko( bo chyba w dno oka nie zaglądał?) i juz wiedział co i jak z Tobą...Pogratulować talentu wrozbiarskiego....
Elianka i Dagna to ja jednak potrzymam za bety, a co mi tam.
Zadomowiajace sie pozdrawiam i i od razu mowie, ze kozetki terapeutyczne mamy tu darmowe, ale po paru miesiącach w tyłek sprezyny wchodzą i człowiek marzy o zmianie lokalu.

Moj Pacjent domowy znacznie grzeczniejszy niż w szpitalu. Ale niestety przechrzcil mnie na "wredna siostrę oddzialowa"... Dobrze rozumiem, ze "wredna" to od WRED czyli mechanizmu zapobiegajacego przeciazeniom w sieciach IP? Czyli, ze rozladowuje napięcie chyba? W każdym razie tak to sobie tłumaczę...

U mnie objawów brak. Trochę mnie rano boli brzuch okresowo, więc sie stresuje, ale potem przechodzi. Na wątku inv dziewczyny często piszą- uwierz w swoje dzieci, a u mnie taki problem, ze ja w Nie wierze, ale zeby One uwierzyly we mnie...

Ostatnia edycja:
Pole...ja w nie wierze też...tak bardzo ze nie masz pojęcia jak bardzo:)))

jeśli chodzi o forum-czy będę w ciąży..czy ivf-nie ruszam sie stad:)tu mi dobrze:)

ja tez wczoraj przezywałam..moja znajoma tez próbuje zciażyc od roku..wczoraj sikanca zrobiła i blada druga krecha...poleciała na betę..a beta 1...
zgłupiałam do reszty..bo skad ta cholerna kreska jak czułosc jest od 25 lub 10?
:eek::-(

reklama
Pole...ja w nie wierze też...tak bardzo ze nie masz pojęcia jak bardzo:)))

jeśli chodzi o forum-czy będę w ciąży..czy ivf-nie ruszam sie stad:)tu mi dobrze:)

ja tez wczoraj przezywałam..moja znajoma tez próbuje zciażyc od roku..wczoraj sikanca zrobiła i blada druga krecha...poleciała na betę..a beta 1...
zgłupiałam do reszty..bo skad ta cholerna kreska jak czułosc jest od 25 lub 10?
:eek::-(

A w tym samym dniu robiła bete? Wiesz mojej koleżance też wyszła blada kreska, poszła na bete w tym samym dniu i wyszło jej coś około 20 ... od razu poleciała na drugi dzień i beta wynosiła już 2.
Bo może to było jakieś samoistne poronienie?

Do góry