reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Pielegniarka mi mówiła przez telefon, ze z Nim jest kosmos jakiś. Bo wszyscy leżą po operacji u Niego na sali i ledwo dychaja. A On juz poprosił rehabilitanta, zeby mu pokazał jak sie z łóżka wstaje.

Pole i to jest pozytywnie nastawiony do życia pacjent, pogratulować męża !!!
a do jutra masz zakaz zamartwiania się , co będzie to będzie, bierz przykład z męża:)

reklama
Pole: super ze mąż czuje sie dobrze:) i dobrze ze chce tak szybko:) optymizm to dobra sprawa:*** wiedziałam ze bedzie dobrze:* a u Ciebie? Ja wierze w Twoje komoreczki i trzymam za nie kciuki z całych sił!!:*

Pole bardzo się cieszę, że M tak dzielnie zniósł operację. Silny organizm, zobaczysz szybko z tego wyjdzie i zajmiecie się Twoją ciążą :-) Wystarczy Ci jeden a dobry zarodek, no chyba, że chcesz mieć czworaczki ;)
A ja w drogę, trzymajcie kciuki:-)

Pole to super zobaczysz emek szybko wroci do zdrowia
Niedawno moj szwagier mial tez wlasnie podobna operacje a wczoraj szwagierke zaskoczyl ze on chyba sobie motocykl kupi

Dagna nie orientowalam sie jeszcze do jakiego lekarza ale najpierw idziemy na badanie nasienia rozszerzone sie czeka jakies chyba 3dni wiec mysle ze jak tam bedziemy to sieumowimy na wizyte i wtedy wybiore lekarza jakiegos

a polecacie jakiegos z invmedu Pz?

Pole, super wieści. Wierzę, że 2 komóreczki wystarczą i będą z tego wspaniałe bliźniaki:tak: Bardzo dobrze, że mąż chce wstawać, ponoć bardzo ważne jest by szybko wstawać. Niech nie wzbrania się od leków przeciwbólowych, bo ci co je grzecznie przyjmują, szybciej dochodzą do siebie (i ja to potwierdzam :tak:;-)) Trzymam dalej kciuki za dalsze dobre wieści, za to byście szybciutko wrócili do pełni sił. Dziś zobaczysz się z mężolkiem?

Kasik36, trzymam kciuki &&&& i szybko zdaj relację co z iui

Kasik36 czekamy na realcję:)
a ja po monitoringu..hmmmm myślałam że po podwójnj dawce clo i dong quai i nakłuwaniu jajniorków będzie lepiej no ale, 11dc, 1 pęcherzyk na prawym jajniku (jak zwykle) 15-16 mm, szału nie ma, no ale nie o ilość ale jakość chodzi ;-) więc IUI pewnie koło poniedziałku a w niedziele zasrzyk z pregnylu, zobaczymy co w piątek jeszcze wyjdzie :) dziewczyny z obniżoną rezerwą jajnikową, a wy jak z lośćią pęcherzyków po stymulacji macie? bo właśnie tu sie zastanawiam, fsh niby mam dobre, ale zastanawiam się nad zrobieniem AMH, no ale to po IUI jak nie wyjdzie, bo może nie mam tak dużo czasu jakbym chciała:/ więc po monitoringu taki mały dół że nie jest lepej :-(

babeczki ja z prośbą do was...
chodzi mi o PRL i TSH

mam wyniki
doradzi ktoś?

PRL 35,54 ng/ml (1,3-25)
TSH 1,93 qUJ/ml (0,25-5,00)

prl to wiem ze troche wysoka ale ja mam z nią problemy, tylko że teraz biorę bromergon i taki wynik, nie ładnie ...

Ostatnia edycja:
reklama
Co ja sie z tym facetem mam...
Ide do Niego na oddział, a Jego nie ma...no zmrozilo mnie...
A ten z ta kroplowka zasuwa po korytarzach, wszyscy leżą, a ten ni 5 minut na tyłku nie usiedzi.
Wie na co kto jest chory, co mu wycięli, co dostaje w kroplowkach. Jak pacjent szukał swoich butów to nie kto inny jak mój Maz -"pana buty są w szatni, bo sie nie zamieściły do pana czerwonej torby na zamek".
Informuje tych biedaków co na bieżąco w polityce, bo ma internet.
Lekarz był u Niego juz trzy razy, bo był w szoku, ze nie mógł Go zastac w Jego łóżku.

A ja czekam, co sie u mnie bedzie działo...

Do góry