reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dziewczyny dziękuje za kciuki, obiecuje, ze jak sie ogarne to moje pójdą w ruch na rzecz potrzebujących;)

Wyglada na to, ze operacja odbyła sie bez komplikacji i powikłań. Kontaktu nie mieliśmy, bo jest na sali pooperacyjnej.

U mnie zdecydowali sie nie ruszać jajnika, z którego grozi hiperstyulacja i pobrali tylko z jednego. W każdym razie tyle zrozumiałam w stanie ponarkozowego wybudzania. To by sie jednak zgadzało z tym, ze tylko jeden jajnik mnie boli.
Pobrali 8 komórek, ale nic o nich nie wiem. Czy sie do czegoś bedą nadawały to sie jutro dowiem po ich telefonie.

Normy mam tylko pierwszy wynik zrobiony w 29 dc wynosił 300,3 a po dwóch dniach 32 dc wynik 1445,9 z norm wynika że jest ok tylko czy przyrost nie jest za duży????

Kasik 36 ja tez w znaki wierze:happy2:
Jak bedzie nie mam pojęcia, ale plan dnia wykonany...
Poza tym nie moge sie zle czuć, bo w ferworze walki nie wykupilam środków przeciwbólowych.

pole super wiadomości!!! daj znać jutro jak jajeczka i jak się czujecie.
smerfeta miałam parę cykli z lutką ale i tak nic to nie dało....a poza tym mój gin uważa, że ja tak po prostu mam...wyniki mam ok więc póki co mu wierzę ale przy IUI to co innego...

genna niestety badanie nie do końca mnie uspokoi... mój m ostatnio miał słabe wyniki więc to nie jedyny problem w naszym przypadku... ale on też idzie niedługo na badania więc to też się wyjaśni

esiek ja mam bb na smartfonie i działa ok.

u nas też super pogoda ale jakaś zmęczona jestem....

Pole to super wiadomości :tak: trzymam kciuki dalej i czekamy na dalsze dobre wieści... teraz to musi być dobrze :-) szkoda, że mężowi nie dali telefonu bo mi na pooperacyjnej pielęgniarka podała mój tel i mogłam zadzwonić do męża ;-)

Lucy, chyba najlepiej będzie jak zapytasz naszych ciężaróweczek bo my tu niedoświadczone w tym temacie :-( spróbuj tam poszukać naszych dziewczynek: https://www.babyboom.pl/forum/przyszle-mamy-f64/

reklama
Do góry