reklama
Dziewczyny dziękuje za kciuki, obiecuje, ze jak sie ogarne to moje pójdą w ruch na rzecz potrzebujących
Wyglada na to, ze operacja odbyła sie bez komplikacji i powikłań. Kontaktu nie mieliśmy, bo jest na sali pooperacyjnej.
U mnie zdecydowali sie nie ruszać jajnika, z którego grozi hiperstyulacja i pobrali tylko z jednego. W każdym razie tyle zrozumiałam w stanie ponarkozowego wybudzania. To by sie jednak zgadzało z tym, ze tylko jeden jajnik mnie boli.
Pobrali 8 komórek, ale nic o nich nie wiem. Czy sie do czegoś bedą nadawały to sie jutro dowiem po ich telefonie.
Wyglada na to, ze operacja odbyła sie bez komplikacji i powikłań. Kontaktu nie mieliśmy, bo jest na sali pooperacyjnej.
U mnie zdecydowali sie nie ruszać jajnika, z którego grozi hiperstyulacja i pobrali tylko z jednego. W każdym razie tyle zrozumiałam w stanie ponarkozowego wybudzania. To by sie jednak zgadzało z tym, ze tylko jeden jajnik mnie boli.
Pobrali 8 komórek, ale nic o nich nie wiem. Czy sie do czegoś bedą nadawały to sie jutro dowiem po ich telefonie.
kasik36
Fanka BB :)
Pole widzisz, mówiłam, że będzie dobrze. Teraz odpocznij, zrelaksuj się, zjedz coś dobrego na kolację i koniecznie wyśpij się. Od jutra zaczynacie nowe - lepsze życie :-)
pole super wiadomości!!! daj znać jutro jak jajeczka i jak się czujecie.
smerfeta miałam parę cykli z lutką ale i tak nic to nie dało....a poza tym mój gin uważa, że ja tak po prostu mam...wyniki mam ok więc póki co mu wierzę ale przy IUI to co innego...
genna niestety badanie nie do końca mnie uspokoi... mój m ostatnio miał słabe wyniki więc to nie jedyny problem w naszym przypadku... ale on też idzie niedługo na badania więc to też się wyjaśni
esiek ja mam bb na smartfonie i działa ok.
u nas też super pogoda ale jakaś zmęczona jestem....
smerfeta miałam parę cykli z lutką ale i tak nic to nie dało....a poza tym mój gin uważa, że ja tak po prostu mam...wyniki mam ok więc póki co mu wierzę ale przy IUI to co innego...
genna niestety badanie nie do końca mnie uspokoi... mój m ostatnio miał słabe wyniki więc to nie jedyny problem w naszym przypadku... ale on też idzie niedługo na badania więc to też się wyjaśni
esiek ja mam bb na smartfonie i działa ok.
u nas też super pogoda ale jakaś zmęczona jestem....
smerfeta
Pole to super wiadomości trzymam kciuki dalej i czekamy na dalsze dobre wieści... teraz to musi być dobrze :-) szkoda, że mężowi nie dali telefonu bo mi na pooperacyjnej pielęgniarka podała mój tel i mogłam zadzwonić do męża ;-)
Lucy, chyba najlepiej będzie jak zapytasz naszych ciężaróweczek bo my tu niedoświadczone w tym temacie :-( spróbuj tam poszukać naszych dziewczynek: https://www.babyboom.pl/forum/przyszle-mamy-f64/
Lucy, chyba najlepiej będzie jak zapytasz naszych ciężaróweczek bo my tu niedoświadczone w tym temacie :-( spróbuj tam poszukać naszych dziewczynek: https://www.babyboom.pl/forum/przyszle-mamy-f64/
Esiek
Jane - ale masz tą aplikację BabyBoom ściągniętą z Sklep Play ? Czy po prostu wchodzisz na www.babyboom.pl/forum w wyszukiwarce? Bo mi w wyszukiwarce tez działa ale ta aplilkacja, ktorą ściągnęlam już nie...
reklama
Podziel się: