Kate(nie ta ostatnio co pisze tylko ta od wypracowań )ja jednak jeszcze wrócę do tematu,bo się zagotowałam.
dobrze ze w pracy nie mogę pisac bo by iskry sżły po łączach.
przede wszystkim Kate"nie leczymy się obie u tego doktora"...napisałam ze go znam bo z nim pracowalam i ze zaczełam u niego przygodę z niepłodnością-i ze jest fajnym lekarzem.tyle celem sprostowania.
pofatygowałam sie dziś za to na dokładny wywiad:
dr Niemczyk- 24-48godz.
dr Głąb 24-48godz
dr.Tomala 24-48godz.
docent Horak 24-48godz
dr Katarzyna Olczak-Wąsik 24-48godz.
Tyle według specjalistów żyją plemniki po spreparowaniu. oczywiście..zdaża siue ze któres przezywają 72h ale jest to moze jeden na milion.
dodam zze to lekarze którzy minimum raz na kwartał wyjeżdzają na światowe kongresy dot. leczenia niepłodności.
są na bieżąco ze wszystkim.
dalej idąc-Twoje wyjasnienia nie były merytoryczne co zauważyło kilka osób.
masz jakiś kompleks na punkcie mojego zawodu-przykro mi-to sie leczy na terapii.ja sobie nie pozwolę na takie akcje.więc jesli masz zamiar dalej tak funkcjonowac to moze to miejsce nie dla Ciebie.
bo jestem tu dość długo i nie było takich akcji.
mamy dosć problemów zeby sobie jeszcze dokładać.
Poza tym-upokarzający jest fakt iż podkreślasz ze widocznie plemniki naszych męzów są gorsze,bo Twojego męza są dobre i dlatego cośtam(faktycznie konkret jak nie wiem)...nie mówiąc juz o tym że"chodzisz do naprawdę dobrego specjalisty" <---czyli kazda z nas ma niedobrego specjalistę bo nie jest Twoim?i nie mówi jak Twój?
Z MOJEJ STRONY SPRAWA WYGLĄDA TAK:NIE ROZMAWIAM JUZ Z TOBĄ NA TAKIE TEMATY.NIE CZYTAM BEZSENSOWNYCH ELABORATÓW. I BĘDĘ DBAŁA BY TO MIEJSCE POZOSTAŁO TAKIM,JAK BYŁO.
kapejszon?
Anuszka-przepraszam za taki niemiły wstęp
Ciebie witam serdecznie
pisz,pytaj...na pewno cos razem zaradzimy..a przynajmniej dostaniesz kilka źródeł które będziesz mogła sprawdzić
Pole- dobrze ze wróciłaś na forum.jesli chodzi o fryz dla chomika-ja bym wystrzygła go na letnio
we wtorek ma być 20stopni.../po co się rozdrabniać