reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Bombelek trzymam kciuki za mocne dwie kreski:-)
Mój organizm trochę się zbuntował i pęcherzyki nie chciały rosnąć-po zastrzyku pojawił się trzeci i dziś dostałam Pregnyl i w czwartek zaplanowana jest 2 IUI z samego ranka-jeśli nie pękna jeszcze, to będziemy jezdzić co parę godzin na podgląd i może uda się podejść do IUI-no nic pozostało mi czekać do czwartku

reklama
Magdusia trzymam kciuki żeby udało się podejść do inseminacji-trochę się musisz najeździć ale na pewno będzie warto;-)
Bombelek będziesz robić betę czy czekasz na wizytę u lekarza?

Magdusia trzymam kciuki z całych sił:tak:
Gizas jak by coś wyszło w piątek na teście bardziej widocznego to wtedy zrobię betę a jeśli nie wyjdą kreski to poczekam na @ i wtedy zadzwonię do gina.

Bombelek przykro mi bardzo...&&&&&& będziesz probowała teraz w tym cyklu czy robisz przerwę?
ja już sama nie wiem co mam mysleć-raz mi się wydaje że są znaki na @ raz na ciąże-jutro rano testowanie i wszystko będzie jasne:confused:

Bombelek bardzo mi przykro, ale może jeszcze nie wszystko stracone.
GizaS informuj nas jutro co i jak:-)
Ja byłam dziś na 2 IUI, pęcherzyki pękły w nocy i raniutko miałam zrobiony zabieg.Pozostało czekanie...

Koniec złudzeń:-( właśnie dostałam @ choć planowo powinien być w niedzielę:szok:
Teraz Tobie Magdusia życzę powodzenia bo zostałaś jedyna czekająca na wynik

Witam wszystkie kobietki!Ja wczoraj pierwszy raz byłam u doktora Orlińskiego,dostałam skierowanie na różne badania i jak wszystko będzie ok to w przyszłym miesiącu podchodzę do pierwszej inseminacji,bardzo się boję gdyż nie wiem czy ten lekarz jest dobry w swoim zawodzie.Możecie mi dziewczyny napisać coś na temat tego lekarza i czy udały mu się inseminację?Z góry serdecznie dziękuje

reklama
GizaS jeszcze raz bardzo mi przykro:-(Nie poddawaj się i walcz dalej!Przytulam mocno
Agusiapela witaj!Ja niestety nie pomogę w kwestii tego lekarza, ale napisz coś więcej o sobie-ile czasu się staracie, jakie badania miałaś do tej pory no i w ogóle.

GizaS bardzo mi przykro:-(Nie poddawaj się i walcz dalej!Przytulam mocno
Agusiapela witaj!Ja niestety nie pomogę w kwestii tego lekarza, ale napisz coś więcej o sobie-ile czasu się staracie, jakie badania miałaś do tej pory no i w ogóle.

Sorki za podwójny wpis

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry