reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Ja endometrium mam podobno bardzo ładne-tak powiedział lekarz w dniu inseminacji i wczoraj też tak mówiła lekarka która robiła mi usg. Chociaż z tym nie mam problemu:-)
Do testowania zostało 11 dni :happy2:

Ale tu cicho dziewczyny :-) I jak tam bombelek samopoczucie? Ja się czuję bardzo dobrze, brzucho mnie nie boli-ale jak się naczytałam to podobno lepiej jak boli:baffled: ale nie ma co gdybać, trzeba swoje odczekać...Nie wiem kiedy testować -bo jeśli dwa tygodnie po inseminacji to wypada właśnie 13.05 ale jak w dniu spodziewanej @ to 15.05 a w tym przypadku dwa dni dłużej to dwa dni więcej stresówki...

Ale tu cicho dziewczyny :-) I jak tam bombelek samopoczucie? Ja się czuję bardzo dobrze, brzucho mnie nie boli-ale jak się naczytałam to podobno lepiej jak boli:baffled: ale nie ma co gdybać, trzeba swoje odczekać...Nie wiem kiedy testować -bo jeśli dwa tygodnie po inseminacji to wypada właśnie 13.05 ale jak w dniu spodziewanej @ to 15.05 a w tym przypadku dwa dni dłużej to dwa dni więcej stresówki...

Hej Gizas mnie boli ale mnie boli zawsze po owulacji więc :confused: co do testu to jutro robię badanie na progesteron i pewnie koło wtorku albo pójdę na betę albo zrobię sikacza, bo ja cierpliwości nie mam.:sorry2:
Tak patrzę na twój suwaczek to prawie tak samo długo staramy się o dzidzię:tak:.
Wczoraj za twoją dobrą radą myślałam pozytywnie i jak przyszedł mój mąż z pracy to mu powiedziałam ,że właśnie zaszłam w ciążę , ale dziś już po pozytywnym myśleniu nie ma śladu:-(

Mamy też taki sam staż małżeński :-) Ale Ty już masz szkraba a ja cały czas walczę.
Ogólnie jestem bardzo pozytywnie nastawiona, ale już się nie mogę doczekać testowania-tak samo nie należę do osób cierpliwych a tu zostało jeszcze 8 dni-boję się że jak zrobie wcześniej to nic nie wyjdzie, więc zmuszę sie do czekania:sorry2:

GizaS, bombelek8 trzymam kciuki żeby sie udało-ja walczę dalej-dziś byłam u mojego dr i mam 2 pęcherzyki-w sobote jade rano na monitoring jeśli będą takie jak trzeba, to pregnyl i inseminacja w niedzielę ewentualnie w poniedzialek i kolejne czekanie-grunt to sie nie poddawac-powodzenia:-)

kochane wiem że się dłuży ale jeszcze troszkę zleci się zobaczycie
cały czas jestem z wami myślami i mocno zaciskam&&&&&&&&&&&&&&&
bombelek bardzo życzę tobie siostrzyczki dla Piotrusia
Gisa a Tobie małego brojtaska słodkiego płeć nie ważna byle było zdrowe i bardzo kochane

Cześć dziewczyny-byłam dziś na wizycie i od czwartku pęcherzyki stoją w miejscu(cykl naturalny) więc mój gin przepisał mi zastrzyk w brzuch Fostimon i ma niby pomóc na zwiększenie ich rozmiarów-kolejny monitoring raniutko w poniedziałek-zobaczymy czy to coś pomoże-a co u Was? Jak Wasze staranka?

reklama
Ja odliczam dni do testowania:tak: Tydzień już zleciał i to nawet szybko, zostało jeszcze 6 dni:-)
A Tobie Magdusia życzę żeby pęcherzyki rosły jak na drożdżach po tym zastrzyku i doszło do inseminacji &&&&&&&&

Do góry