reklama
Ale tu cicho dziewczyny :-) I jak tam bombelek samopoczucie? Ja się czuję bardzo dobrze, brzucho mnie nie boli-ale jak się naczytałam to podobno lepiej jak boli ale nie ma co gdybać, trzeba swoje odczekać...Nie wiem kiedy testować -bo jeśli dwa tygodnie po inseminacji to wypada właśnie 13.05 ale jak w dniu spodziewanej @ to 15.05 a w tym przypadku dwa dni dłużej to dwa dni więcej stresówki...
Ale tu cicho dziewczyny :-) I jak tam bombelek samopoczucie? Ja się czuję bardzo dobrze, brzucho mnie nie boli-ale jak się naczytałam to podobno lepiej jak boli ale nie ma co gdybać, trzeba swoje odczekać...Nie wiem kiedy testować -bo jeśli dwa tygodnie po inseminacji to wypada właśnie 13.05 ale jak w dniu spodziewanej @ to 15.05 a w tym przypadku dwa dni dłużej to dwa dni więcej stresówki...
Hej Gizas mnie boli ale mnie boli zawsze po owulacji więc co do testu to jutro robię badanie na progesteron i pewnie koło wtorku albo pójdę na betę albo zrobię sikacza, bo ja cierpliwości nie mam.
Tak patrzę na twój suwaczek to prawie tak samo długo staramy się o dzidzię.
Wczoraj za twoją dobrą radą myślałam pozytywnie i jak przyszedł mój mąż z pracy to mu powiedziałam ,że właśnie zaszłam w ciążę , ale dziś już po pozytywnym myśleniu nie ma śladu:-(
Mamy też taki sam staż małżeński :-) Ale Ty już masz szkraba a ja cały czas walczę.
Ogólnie jestem bardzo pozytywnie nastawiona, ale już się nie mogę doczekać testowania-tak samo nie należę do osób cierpliwych a tu zostało jeszcze 8 dni-boję się że jak zrobie wcześniej to nic nie wyjdzie, więc zmuszę sie do czekania
Ogólnie jestem bardzo pozytywnie nastawiona, ale już się nie mogę doczekać testowania-tak samo nie należę do osób cierpliwych a tu zostało jeszcze 8 dni-boję się że jak zrobie wcześniej to nic nie wyjdzie, więc zmuszę sie do czekania
Magdusia 31
Fanka BB :)
GizaS, bombelek8 trzymam kciuki żeby sie udało-ja walczę dalej-dziś byłam u mojego dr i mam 2 pęcherzyki-w sobote jade rano na monitoring jeśli będą takie jak trzeba, to pregnyl i inseminacja w niedzielę ewentualnie w poniedzialek i kolejne czekanie-grunt to sie nie poddawac-powodzenia:-)
kochane wiem że się dłuży ale jeszcze troszkę zleci się zobaczycie
cały czas jestem z wami myślami i mocno zaciskam&&&&&&&&&&&&&&&
bombelek bardzo życzę tobie siostrzyczki dla Piotrusia
Gisa a Tobie małego brojtaska słodkiego płeć nie ważna byle było zdrowe i bardzo kochane
cały czas jestem z wami myślami i mocno zaciskam&&&&&&&&&&&&&&&
bombelek bardzo życzę tobie siostrzyczki dla Piotrusia
Gisa a Tobie małego brojtaska słodkiego płeć nie ważna byle było zdrowe i bardzo kochane
Magdusia 31
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny-byłam dziś na wizycie i od czwartku pęcherzyki stoją w miejscu(cykl naturalny) więc mój gin przepisał mi zastrzyk w brzuch Fostimon i ma niby pomóc na zwiększenie ich rozmiarów-kolejny monitoring raniutko w poniedziałek-zobaczymy czy to coś pomoże-a co u Was? Jak Wasze staranka?
reklama
Podziel się: