reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Ja już też po. Poszło bardzo szybko i sprawnie-nic nie bolało-nie leżałam nic po zabiegu a jak zapytałam doktora czy siła grawitacyjna nie zrobi swoje wytłumaczył że jak się podaje domacicznie niewielką ilość nasienia to macica się nie rozkurcza i nie wydala nasienia...zaufałam mojemu lekarzowi i myślę że wie co robi. Jajeczka moje jeszcze nie pękły-endometrium mam bardzo ładne-w niedziele mam jechac na usg sprawdzić co z jajeczkami a później oczekiwanie. Dzięki dziewczyny za &&&&, bombelek to w takim razie odliczamy :) nie wiem czy patrzałaś ale za 14 dni wypada 13 w piątek :) Ja nie jestem przesądna ale chyba poczekam z testowaniem do 15 dnia.

kochane bardzo się cieszę ze już po zabiegu IUI
teraz tylko zająć czymś myśli i czekać

sylkabecia u Ciebie też się tak długo czeka na wypis i wynik histopat. ja mój odebrałam 2 tygodnie po zabiegu (dopiero) do ginka się nie dotałam dopiero po wolnym i brzuch mnie boli ja myślałam że na owu a to chyba na @:-(

Byłam dziś na usg, jedno jajeczko pękło:-) natomiast z drugiego zrobiła się mała torbiel:confused: ale lekarka powiedziała żebym się nią nie martwiła.
Czyli ogólnie na plus, no i endometrium też mam ładne... nic tylko czekać-ale jestem dobrej myśli :-) A u Ciebie jak ?

Witaj Lopop ja nic takiego nie miałam, nawet duphaston mam brać jak zrobię badanie krwi na progesteron.
Gizas ja mam plamienia i boli mnie podbrzusze ale i tak już czuję,że nic z tego nie wyjdzie.

reklama
Bombelek-głowa do góry będzie dobrze-plamienia mozesz mieć bo mówiłaś że bolało Cię podczas zabiegu, może dr zranił szyjkę rozwieraczem a czytając wcześniejsze posty dziewczyn brzucho boli bo jajniki pracują itd. Mnie nic nie boli, plamień nie mam a od dzisiejszego wieczora mam brać duphaston-choć nie wiem jaki mam poziom progesteronu ale myślę że mi nie zaszkodzi. Pozytwyne nastawienia i wiara w cuda pomagają. Polecam książkę "Sekret" Rhonda Byrne- ja nie myślę czy się uda czy nie, tylko mowię sobie że tak będzię, w innych aspektach życia skutkuję :) Książkę można pobrac za darmo z chomikuj.pl
I trzymam mocno za nas kciuki &&&&&&&&

lopop-nie dostałam takiego leku

Do góry