reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Maćku kochana.........:-)Ale ciiiiiii dalej zaciskamy&&&&&&&&:)
I powiem Ci że ja w dniu spodziewanej @ betę miałam 23 wiec spokojnie powinna urosnąć :tak:

Mama a cykl masz stymulowany czy na naturalnym?? dr.Jenk nadal cię prowadzi??

SYLKABECIA- u mnie wygląda to tak..przez zime nie jezdziłam do gina bo mam do dr Jenka 20 km a ślizgawice były wiec nie ryzykowalam i kilka razy bylam u gina w mojej miejscowości...w listopadzie zaszłam w grudniu poroniłam...odpoczynek 1 cykl potem działania,potem Clo i monitoring-tu u mnie w miejscowości-lipa...1 cykl odpoczynku i teraz bedziemy działać bez Clo...biore Castagnusa 1 raz dziennie i omega 3 i witB6 na endo i tyle...
wlasnie robilam test owu i ...II mocne krechy :)) mam dziś 10d.c. i dziś zaczniemy działania :)))

a do ginek narazie nie chodzę...moze za 2 m-ce sie wybiore cytologię zrobić:)

LOPOP- dziekuje !!
mam nadzieje,ze moze to ten cykl u mnie :))
za Ciebie kochana też zaciskam &&&-niech to bedzie zdrowa ciąża i dzidzia urodzi sie rumiana o czasie :)))

MAĆKU- tak jest- &&&&& za cierpliwość:)))bedzie dobrze!!!! musi!

Beta 4,43.:baffled:

Czyli nic sie nie wyjasnilo....

Powiedzcie szczerze, co o tym sadzicie?

macku.. jak to nie wyjasnilo? wiecej niz 1 to ciaza, a ze to dopiero 11 dpo to bardzo bardzo mloda ciaaza. zagniezdzenie moglo byc nawet dopiero wczoraj!

MAĆKU- mogło dojść do zapłodnienia ,ale sie nie zagniezdziło....albo jeszcze sie rozkula bo to przed terminem @!!! ja mocnooo zaciskam &&&&&&&&&&&&&
a pamietasz jakie mialaś endo na usg???

zagniezdzilo sie na pewno, bo beta rosnie od zagniezdzenia, nie od zaplodnienia :)

ja tam sie juz ciesze! :))))))) sciskam Cie kochana mocno!!!!
nie wiem jak wyglada Twoja sytuacja ale ja nigdy nawet 5 min w ciazy nie bylam, wiec gdybym kiedykolwiek miala bete nawet 1,7 to bym sie juz cieszyla, ze kurka cos sie jednak da :)

macku.. jak to nie wyjasnilo? wiecej niz 1 to ciaza, a ze to dopiero 11 dpo to bardzo bardzo mloda ciaaza. zagniezdzenie moglo byc nawet dopiero wczoraj!

ja tam sie juz ciesze! :))))))) sciskam Cie kochana mocno!!!!
nie wiem jak wyglada Twoja sytuacja ale ja nigdy nawet 5 min w ciazy nie bylam, wiec gdybym kiedykolwiek miala bete nawet 1,7 to bym sie juz cieszyla, ze kurka cos sie jednak da :)
U mnie to tez jest ten pierwszy raz ;-)

ah! pieknie! cudnie! rozmarzylam sie!
mimo, ze u mnie @ sie zbliza wielkimi krokami (jutro/pojutrze), to normalnie swiat dzieki Tobie jest dzis piekny!

reklama
Do góry