reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Emi no faktycznie masz prezent na Mikołaja;) Gdybys była większej wiary to prezent byłby wcześniejszy:)))))
Ja nie pogrzebalam wszystkich nadziei więc i próbować bede.
Moze taka prawda, ze każdy ma swoją kolejkę, a chce sie wepchnac przed innych. Alez Ci zazdroszczę radosnych świat:))))

reklama
Emi gratuluje! wkoncu ktos po IUI zaciazyl;p
ale ci zazdroszcze ze juz wiesz.............ja rzucilam tamten cykl w zapomnienie a tu prosze............nie nastawiam sie ale wez sie czlowieku nie nastwaiaj jak widzisz test z 2 krechami;p

Ewela ja tez sie w poprzednim nastawiłam jak @ nie było 45 dni i na testach wychodził cień cienia, ale u Ciebie jest widoczniejsza krecha. Może inny ginekolog i usg... skoro beta może nie wyjśc

Emi cudowne wieści!!! :tak: Gratulacje!
Nareszcie IUI się udało bo chyba od mojej nie było na tym forum żadnej ciężarówki po IUI :tak:
Może zaczniesz dobrą passę :tak:
Nie możesz narzekać w tym roku na Św. Mikołaja ;-)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki
Ja sie bede teraz mnie udzielac na forum bo jest mi glupio przed innymi ktore sie wciaz staraja..
emi ogromniaste GRATULACJE

Ala Ty sie teraz udzielaj, bo potem czasu nie będziesz miała:-)
Tylko nam napiszesz -moja coreczka( to prorocze) ma tyle i tyle, jest taka i taka, a mnie sie chce spać i ciagle jestem zmęczona...

Pole troszeczke bede sie pojawiac, zagladam codziennie ale nie pisze za duzo, daje Wam pole do popisu, ja juz nie staraczka to wiesz taka sie czuje nawet troche nie w temacie, ciezko juz mi sobie przypomniec jak to bylo jak sie staralam, jakie ciezkie i bolesne chwile przezywalam, zapomina sie z czasem i zyje chwila obecna, Tobie i reszcie starajacym sie dziewczynom tez zycze spelnienia najwiekszego marzenia, zapomnicie wtedy o wszystkich nieprzyjemnych chwilach ktore Was spotkaly. Domyslam sie ze po urodzeniu nie bedzie juz tyle czasu na forum itp ale postaram sie wskakiwac od czasu do czasu, kibicowac Wam i Gratulowac. Pozdrowionka tez uciekam spac papa

To pocieszajace Alu ze potem nie pamięta sie tych złych chwil, a pewnie jak dzieciaczka będziesz juz trzymała w objeciach to zapomnisz o wszystkim co było zle.
Poza tym jednak jesteś zobowiązana zdawać nam raporty, jak sie sprawdzasz jako mama:)
Mam nadzieje wrócić do Twojego rozwiązania, ale jakbym nie zdążyła to zycze Ci trzech mocnych parć i zeby było po wszystkim:-)

reklama
Witajcie dziewczynki :)

Emi - gratulacje ogromne!!
Ewela - wygląda jakbyś była w ciąży :) trzymam kciuki :)

Giza - ja brałam Vissanne przez prawie 6 miesięcy czy 6 cykli na moją endometriozę. Miałam szczęście, że kiedy zaczęłam je brać, to były refundowane, a tak to kosztowały koło 170zł. Nie czułam się najlepiej na początku, ale po czasie wszystko wróciło do normy i nie miałam @. CHyba po pierwszym op. miałąm plamienie, a potem brak @. Po skończeniu kuracji czerwiec i lipiec próbowaliśmy naturalnie, sierpień, wrzesień, paździenik IUI.

Do góry