reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
GizaS hormony tarczycy obniża sie w 2-3 tygodnie. Badania lekarze każą robić co 3 miesiące, bo to jest czas na USTABILIZOWANIE sie hormonów.

Przypomniala mi sie historia, ktora opowiadała koleżanka, ktora ksztalcila sie na położna i to miało miejsce podczas jej praktyki w szpitalu. To w temacie seksu i porodu.
rodzaca miała problemy z szerokim rozlozeniem nóg, co raczej jest niezbedne w tym procederze(okazało sie, ze miała jakiś problem z panewkami udowymi).
I wkurzony lekarz zaczął wrzeszczec- szerzej te nogi, co pani myśli, ze to zabawa! Jak pani robiła to dziecko to jakoś pani umiała te nogi rozkladac!
A dziewczyna tylko słynęła- robiłam je na pieska!

dziewczyny mam problem i niewiem co robic..........dzis w klinice wykonalam rano test (gin po tym jak opowiedzialam mu o mojej miesiaczce kazal go zrobic) pielegniarka mi go oddala ale byla niewyrazna kreska testowala no nic wrzucilam go do torebki i wyjelam go przed chwila i sa 2 grube kreski co o tym sadzicie????????
martwie sie cholernie bo wzielam dzis o 14 ovitrelle wiec nastepnego testu nie moge zrobic bo bedzie sfalszowany..........
czy lekarz mogl nie zauwazyc ciazy?????

Ewela mówisz że ta druga jest bardzo wyrażna czy cień cienia? Jedynym wiarygodnym sprawdzeniem jest beta, a zarodka mógł jeszcze gin nie dojrzeć:baffled:

O cholera Ewela jak dasz radę to rób bete gdziekolwiek...mam nadzieje, ze orvitrelle jakby co w niczym nie zaszkodzi. Bardzo trzymam kciuki, zeby wszystko było w porządku!

GizaS mnie po zmianie dawki juz po 3 tygodniach wychodzi zmiana w badaniach, więc na pewno miesiąc starczy.

Ewela ja Cię nie chcę nakręcać. Koniecznie natychmiast zadzwoń do lekarza bo to wygląda ciekawie :-) myślę, że beta po tym leku też chyba nie będzie już miarodajna, ale ja się nie znam, więc się nie sugeruj.

My z mężem nie mamy ochoty na seks. On ma, ale raczej nie ze mną :baffled: jestem gruba i pokraczna, kocha mnie, rozczulam go, ale seks jakoś nie przynosi radości. Tyle stresu było przy robieniu tego dziecka, że teraz człowiek nie może się rozluźnić. Aż zaczynam się martwić, czy kiedykolwiek będę taka jak dawniej.

Ostatnia edycja:
reklama
Jesli chodzi o mizianki, to ja jestem ciekawa jak to będzie jak ja będę w ciąży:D generalnie jestesmy z P. tacy ze dzień bez mizianek dniem straconym:pp choc ostatnio czasu brak:(
A jak to jest właśnie: można czy nie można w czasie ciąży? Bo mnie to zawsze intryguje;p

Ewela: trzymam mocno &&&& mam nadzieje ze ta kreska jest właśnie ta kreska:))

Do góry