reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dagna91 a w którym jesteś dniu cyklu i jakiej wielkości jest ten pęcherzyk? jak taki duży, to jest szansa, żeby do poniedziałku dotrwał?

dziewczyny, ja jestem tak przymulona, że nie jestem w stanie nic przeczytać ani nawet filmu do końca obejrzeć.

reklama
Ostatnio miałam 19 wiec ten ma moze z 30?? Jest duży bardzo:/no ponoć wytrwa bo mowi ze do soboty to zbyt szybko a pon będzie idealny :) wiec chyba sie zna :p bo ja to w ogole nie mam pojęcia:)

Oczywiście przeczytałam te 3 strony i już nie pamiętam co miałam napisać,
Blue też mi się wydaję że to badanie ti inhibinab bo tylko to robi się obok amh
Dagna to oby pęcholek ładnie urósł
Ja tez nie chcę żeby ciężarówy znikały bo ja też nie chcę stąd zniknąć, napisałam ponad 2000 postów i jesteście mi bardzo bliskie...
Może byśmy stworzyły jakiś równoległy wątek na który przechodziłyby ciężarówki, bo ja też mam trochę pytań a kogo pytać jak nie was, w końcu tak długo się znamy,a jakoś zapisywać sie na wątek do zupełnie nieznanych dziewczyn jakos mi się nie chce :-) tu byśmy pisały o staraniach a tam o przebiegu ciąży

O kurde Dagna co Ci tam wyrosło....faktycznie trzeba bedzie do tego strzelać z armaty;) Ale facet wie co robi i celowal bedzie na pewno w niego:)
Pelna Ty sie równolegle punknij w głowę, przecież ja stworzycie równoległy wątek to żadna tu juz nie zagladnie....i co chcecie żebym ja dopiero traume zalapala wchodząc na wątek dla ciężarnych? A poważnie to bez przeginania w żadna stronę chyba jest ok?

Dziewczyny wlasnie patrzę na zdjęcie moje dzisiejszego cudu- i tam jest napisane 4 cm:szok:!!

Pole to sie usmialam:-D
jak to stwierdziliśmy dzisiaj z moim gin -moje jajniki nie są zbyt mądre:p a ten w którym była nadzieja tez zachował sie głupio:p
zobaczymy co z tego będzie-mam nadzieje ze ta torbiel nie urośnie większa:/tylko ze pęknie!

pełna też chciałam to zaproponować, ale oczywiście tego wątku nie zamierzam opuszczać :wściekła/y:

Pole a kiedy Ty dokładnie wyjeżdżasz???

Dagna ten pęcherzyk to jakiś gigant i on przecież jeszcze urośnie do poniedziałku !!! Jakby z tego proporcjonalnie wielki dzieciak był, to życzę wesołego porodu ;-)

Uważajcie na siebie Wszystkie na tym lodzie, a szczególnie te już zaciążone. Kiedyś przeczytałam, że żeby dziecku się coś stało przy upadku, to same musimy odnieść dość poważne obrażenia. Ja mam w domu jeszcze takie lakierowane drewniane schody na piętro, na których się potykam od 5 lat, a teraz mam przez to lęki. Generalnie próbuję jak najmniej po nich kursować.

Pocieszam się, że moja mama w piątym miesiącu wpadła brzuchem w zaspę, a ja jestem prawie całkiem normalna ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Taaa...no cóż...
Nie zasmiecam wątku, 16.12 tracę wifi

Dagna mam nadzieje, ze jednak na iui sie zalapiesz mimo problemów wychowawczych z jajnikami...to zawsze był dla mnie najbardziej stresujący moment- czy dojdzie do iui czy znowu "coś". Kciuki więc zaciskam.

Do góry