reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Gnagna, przy płycie elektrycznej nie ma większeo problemu gotowania na wolnym ogniu. Ja mam na każdy palnik 9-stopniową regulację. Więc można sobie ustawić jak Ci tylko pasuje. Po zagotowaniu np. zupy, zmniejszam sobie na np 3 czy 4 i gotuje mi się na tzw wolnym ogniu :-)
A nie zauważyłam też tłustych osadów, ale to chyba zalezy od okapu - jak masz dobry ciąg to powinien wyciągnąć parę i tłuste wyziewy. Jak wymieniam filtr przy okapie co jakis czas to jest cały tłusty, ale szafki są czyste. Może też dlatego, że często je przecieram

reklama
Blue obyś trafiła w końcu na TEGO lekarza && Zaciskam oby to był ten :tak:
Kurcze nadżerka, ropa w nasieniu!??! jak mogli tego nie zauważyć??!!
Teraz wyleczcie siebie i a nóż naturalsik ;-)

Ja dziś byłam na wizytce i tak... jak na złość w tym cyklu pęcherzyk zrobił mi psikusa i nie pękł :wściekła/y: w związku z czym będzie małe opóźnienie w przygotwaniach do ivf. Dr przepisał mi Lutenyl na 5dni i za 1,5 tygodnia powinnam dostać @. Następnie od 5dc zaczynam antykoncepcyjne i 24/12 kontrola. Jak wszystko dobrze pójdzie to w połowie stycznia ivf :-) Trzymajcie proszę kciuki, żeby @ przyszła bez problemu.

Oskaa trzymam bardzo mocno &&&&, super ze to juz tuż tuż:) będzie dobrze!:)

A mnie wczoraj bolal brzuch jak na @ (ale ta juz była) wiec pewnie moje narządy ostro pracują:)

Oska, z całych sił trzymam kciuki, by in vitro dało Wam upragnione dzieciątko/dzieciątka:-) Będę z Tobą bardzo przeżywać całą procedurę a styczeń tuż tuż :-D

Coś tu dziś wyjątkowo cicho ....
Pełna poszła na L-4 i nie zagląda tak często, a reszta dziewczyn chyba robi wielkie przygotowania do Świąt :-)

Ja jakoś Świąt nie czuję, może dlatego, że wszystkie moje myśli i pozytywne doznania skupiają się na maleństwach w brzuchu. Reszta nie jest juz taka ważana. Bądź co bądź, te Święta i tak będę jednymi ze szczęśliwszych :-D

czesc:)

no tak święta dla nie których w końcu beda te szczęśliwsze, tez sie na takie naczekałam:) a reszcie dziewczyn zycze, zeby w przyszłym roku dzieciątko bylo juz pod choinka:-)
Mnie brzuszek odstaje i az sie boje co bedzie dalej, bede jak smoczyca wygladala:)
Dziewczynki sw. Mikolaja wypatrujecie?

Witam się zimowo:tak:
Odwołałam dzisiejszą wizytę i przeniosłam na piątek, choć @ mi się już skończyła ale tego nie przewidziałam:sorry2: czekałam 45 dni na jej przybycie a trwała 2,5 dnia:baffled:
Blue wiem jak się czujesz, tez mam nerwa na lekarzy i na ich olewania nas kosztem naszych pięniedzy na które cięzko pracujemy. Też czuję się wykorzystywana od 4 lat, każdy jdene z lekarzy u którego byłam pomijała jakies fakty, nie mówił do końca a i tak się później wszytskiego dowiedzialam. Ale dla Ciebie Blue jest chociaż dobra wiadomość że moze się udać przy IUI czego bardzo mocno Ci życze
Mamy słaby okres w firmie i wizyta w styczniu w klinice stoi pod wielkim zapytaniem:zawstydzona/y: nawet nie wiem czy na luty istnieje szansa:-(

ja na świeta mam dyzury. w wigilię..pierwsze i drugie świeto.męza wysyłam do tesciowej.ja nie chcę w świeta być w domu.

lubię Bożenarodzenie..choć wspomnienia mam głownie złe.bardzo złe.

Oska...3mam kciuki..mocno,mocno...

reklama
Witajcie dziewczynki :)
ja rzadko zagladam bo prawie całe dnie śpię, no nie czuję się najlepiej, dlatego wypoczywam ile mogę, nawet necika nie chce mi się przeglądać ;-)
U mnie jeszcze nie widać przygotowań świątecznych, ale właśnie przypomniałyście mi o mikołaju i bym musiała wyskoczyć i coś mojemu emkowi kupić :szok:

Do góry