reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Hej moje drogie koleżanki rozłożyło mnie masakrycznie także leże w łóżku i mam okazje wszystko nadrobićJ
Ewis to czekanie jest okropne ale warto czekać dla dwóch kreseczek zaciskam kciuki bardzo mocno :-)
:-):-)Pełna ja mam nadzieje ze nasze infekcje nie popsują nam planów !!!!! Oby w gamecie Ci wszystko ładnie wyjaśniły żeby Ci głupoty do głowy nie przychodziły i żebyś się na zapas nie zamartwiała moja droga :tak:
:tak:Eevlle jak ja Ci zazdroszczę już tej serduszkowej soboty ehhh mam nadzieje ze poinformujesz nas jak wszystko przebiegło JJ mam nadzieje ze dobra passa mnie nie opusci ….
Lilonka wspaniała wieści a lejbiki już takie duże J Tatusiowi się pewnie łezka w oku zakręciła jak maluszek pomachał :-)Lucy na objawy stanowczo za wcześnie ale nie doszukuj się ich na siłe to do niczego dobrego nie prowadzi….
Ala brzusio cudowny :tak:
:tak::tak:Kochane ciężaróweczki chwalcie się brzuszkami nam tutaj szybciutko to jeszcze bardziej mobilizuje do działania :tak:
:tak::tak::tak::tak::tak:Gnagna Paryż mmmmm zazdroszczę udanego wyjazdu życzę oby jak najmniej zgagi :-)Pole do wożenia dzieciaczka jeszcze długa droga ale fakt już jeden stres mniej zostaje jeszcze teraz laparoskopia ….. a potem zobaczymy co dalej
Gizas chętnie bym świętowała ale po pierwsze nie mam za bardzo sił bo choróbsko mnie dopadło w a po drugie nie mam z kim bo dwie koleżanki na ostatnich nogach w ciąży następna karmiąca, mąż jutro ma zajęcia na uczelni także postaje miwznieść toast kubkiem gorącej herbaty :-D:-DAgusiak wszystkiego najlepszego spełnienia najskrytszych marzeń i żeby w twoim zyciu gościły same słoneczne dni. A na drodze uważaj uważaj nigdy nie wiadomo gdzie wyląduję przy mojej kiepskiej orientacji w terenie

a ja jeszcze troche o sobie we wtorek byłam robic tsh t3 i t4 tsh ok ale t3 it 4 podwyzszone t3 7,14 pmol/l norma 3.1-6.8 a t4 22,33 pmol/l norma 12-22

Ostatnia edycja:
reklama
Eevlee- bidulko, nie wiedziałam że ciągle robisz sobie zastrzyki, ale twój ból zostanie wynagrodzony serduszkami :tak:
Fruit - a może to dobry znak te nasze zaziębienie? mi pójdzie git wizyta a Tobie laparo, kuruj się i odpoczywaj
Co do hormonów to ci nie pomogę, bo Pola mówi że kiepski ze mnie lekarz :baffled:

Agusiaks - kochana sto lat:-) wszystkiego co najlepsze:tak:
Fruit - gratulacje, tylko nie piratuj za bardzo:-)
Evelee - ja też nie bardzo miałam obiawy. Jedynie kłucia w brzucholku. Mdłości pojawił się potem. Spokojnie kochana. Jutro zobaczysz pięknie pulsujące dwa punkciki. Pisz szybko, bo kciuki będę mocno zaciskać

Dziewczyny jeszcze sie na dobre zimno nie zrobiło, a Wy juz pociągające? Kurcze chyba kalosze wyciągne, bo mi dziś nogi przemokly, a nie chce dołączyć do chóru smarkaczy...
Pelna ja nie mówiła, ze jesteś zła doktorka! Ty tylko nie masz specjalizacji z hormonów.
Kurcze niestety poczytam o endometriozie, juz sie boje, ze po tym bede w jednym szpitalu z Pełna pracować.
Tak czy inaczej dziewczyny miłego początku weekendu:-)

też mnie diabeł kusi żeby dokształcić się w nowej specjalizacji - jaką jest endometrioza :szok:ale nie dam się, będę twarda!! koniec z wyszukiwaniem chorób :dry:
Ej Pole - Tobie się współpraca z koleżanką Pełną nie podoba? :sorry2:

Dzięki dziewczynki za życzenia! :-)
Teraz dla mnie najważniejsze życzonka: to zdrowia dla mnie i Maleństwa :tak:
Rodzicom powiedziałam dziś, mieli fajne miny jak się wpatrywali w zdjęcie z USG ;-)
Cieszyli się choć to już będzie ich 7 wnuczek lub wnuczka :-D
W niedzielę dowiedzą się moje siostry i siostrzenice,
te to dopiero się ucieszą z nowego kuzynka lub kuzynki :tak:
A w następnym tygodniu chcę powiedzieć w pracy.
Tak że emocjonujące dni przede mną :tak:
eevlee a przed Tobą jutro emocjonujący dzień. Jak zobaczysz serduszka na pewno Ci się łezka poleje. Daj znać po wizycie.

Ostatnia edycja:
też mnie diabeł kusi żeby dokształcić się w nowej specjalizacji - jaką jest endometrioza :szok:ale nie dam się, będę twarda!! koniec z wyszukiwaniem chorób :dry:
Ej Pole - Tobie się współpraca z koleżanką Pełną nie podoba? :sorry2:
No dziewczyno mnie sie podoba, ale Ty mi powiedz kto to przeżyje?
Specjalny oddział by musieli otworzyć...i bliżej mu do psychiatrii niż ginekologii...

oj to mi sie podoba :rofl2: chyba zmienię zawód...tylko podziel się potem wiedzą o tej endo co?
Poczytalam, ale o endo tam niewiele. Za to niektóre interesujące pytania.
chocby to, ze mam przestać pić kawę...więc chyba czas najwyższy...
I to co juz wiedziałam, ze nie ma żadnych naukowych dowodów na szkodliwość farb do włosów na ciążę.

reklama
Do góry