reklama
blueskye
Fanka BB :)
Fruit-ja jestem po dwóch uiu,chciałabym jeszcze raz spróbowac uiu-tylko nie wiemkiedy,bo po prostu..nie stać mnie w tej chwili..policzyłam badania plus te dwie uiu i mi wyszło ok 9000...i tak sama nie wiem skad to wziełam(znaczy wiem..srzedałam połowę swoich ciuchów,ksiażek,i wszelkich cenniejszych rzeczy)...trochę sie zapozyczylismy-teraz musze to spłacić..nazbierac kwotę na uiu-u mnie to około 1200-1500zł...i spróbowac na uiu.gdybym miała kasę-nawet bym sie nie zastanowiła tylko poszła na in vitro.
blueskye
Bluesky a u Ciebie IUI nie jest refundowana? U mnie normalnie w szpitalu robią na NFZ
margotka-nie,u mnie nie jest refundowana,ani nigdzie w pobliżu-dojechanie do warszawy plus zycie tam przez 2 tygodnie i pryzjazd meza wyjdzie jeszcze drożej...niestety.
Bluesky poczytaj, może tu znajdziesz jakieś informacje pomocne dla Ciebie:
Wyświetl temat - Gdzie iui na NFZ? |
INSEMINACJA-PORADNIK.PL : Inseminacja refundowana, IUI na NFZ
Wyświetl temat - Gdzie iui na NFZ? |
INSEMINACJA-PORADNIK.PL : Inseminacja refundowana, IUI na NFZ
blueskye
to info z 2006roku chyba.ja odpowiedz z nfztu dostałam miesiac temu.
juz wiem że na pewno w województwie ślaskim i opolskim nie ma placówki która wykonywałaby inseminacje na nfz
juz wiem że na pewno w województwie ślaskim i opolskim nie ma placówki która wykonywałaby inseminacje na nfz
reklama
Nie moge sie powstrzymac!Kochane pisze z Zakopanego i przez telefon wiec wybaczcie błędy
JESTEM W CIAZY - TEST POKAZAL II PIEKNE KRESECZKI :-)
Dziewczyno gratulacje!
Teraz niech juz Ci tylko sloneczko swieci i wszystko uklada sie po Twojej mysli:-)
Podziel się: