reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
SUN KOCHANA, WIELKIE GRATULACJE!!!!
C
udowna nowina - miałam takie przeczucie, że to nie jest normalne by tygodniami czekać na @ i nie być w ciaży. Cieszę się razem z Tobą. Dodałaś mi wiary :-):-D

Karusia pobolewanie jajnika to może być objaw, że masz tam dojrzałe pęcherzyki. Tym się nie mart bo w okresie okołoowulacyjnym to normalne. A armię męża można poprawić lekami lub dietą, ale kuracja musiałaby potrwać 3 miesiące - tyle trwa cykl produkcji dojrzałych zołnierzyków :-)

Dziewczyny, ja umieram ze strachu przed jutrem. Bete ide zbadać ok 10.00 (nie będe na czczo bo podobno nie trzeba). Około 17.00 wyniki odbierze mój mąż, bo ja się z pracy nie dam rady urwać. A poza tym nie dałabym rady chyba odebrac wyniku sama. Nie mam już siły na porażki. Dopiero jak wrócę do domu ok. 19.00 dowiem się od emka jaki wynik. I niezwłocznie przekaże go Wam.

O kurcze SUN!!! Ty niedowiarku! Widzisz? Wszystkie Ci tu mówiłśmy :-) SUPER!!! Ale będziesz wspominać ten urlop :tak: Ogromniaste gartulacje dla Ciebie :-)

Eevlee ja tez umieram :-( Właśnie przed chwilą dzwonił do mnie mąż i powiedziałam mu to samo "umieram ze strachu" :-(
A nie mozesz zobaczyć wyników przez internet?

Eevlee i Oskaa jutro będę z niecierpliwością czekać na wasze wyniki.
Coś czuję, że niedługo będzie tu więcej zaciążonych niż staraczek ;-)
i o to chodzi :tak:
Ja jutro z rana idę zrobić badania. Mam nadzieję, że wyjdzie że jestem "okazem zdrowia" :tak:

Agusiaks, chciałabym by proporcje na naszym forum zaciążonych do niezacjażonych były nierowne. Na rzecz zaciążonych oczywiście :-) Twoje badanka ne pewno wyjda dobrze. Gdyby coś było nie tak, miałabyś zle samopoczucie. Daj znać jak bedą wyniki.

Oska, dobrze że tak w jednym czasie nam to testowanko wypadło. Zawsze rażniej w grupie. Na forum in vitrowym, na które ostatnio też zaglądam jest dziewczyna, która też jutro testuje po inv. To jest nas już trójka :-). Niestety laboratoria w moim mieście nie mają mozliwości udostępniania wyników przez internet. Wiem, że jest taka mozliwość w Diagnostyce i mam nawet ich kartę, ale do najbliższego punku mam 40 km. Jestem zdana na lokalne laboratoria. i tak ciesze się, że winik będzie tego samego dnia.

reklama
Do góry