reklama
Karusia pobolewanie jajnika to może być objaw, że masz tam dojrzałe pęcherzyki. Tym się nie mart bo w okresie okołoowulacyjnym to normalne. A armię męża można poprawić lekami lub dietą, ale kuracja musiałaby potrwać 3 miesiące - tyle trwa cykl produkcji dojrzałych zołnierzyków :-)
Dziewczyny, ja umieram ze strachu przed jutrem. Bete ide zbadać ok 10.00 (nie będe na czczo bo podobno nie trzeba). Około 17.00 wyniki odbierze mój mąż, bo ja się z pracy nie dam rady urwać. A poza tym nie dałabym rady chyba odebrac wyniku sama. Nie mam już siły na porażki. Dopiero jak wrócę do domu ok. 19.00 dowiem się od emka jaki wynik. I niezwłocznie przekaże go Wam.
Oskaa
Fanka BB :)
O kurcze SUN!!! Ty niedowiarku! Widzisz? Wszystkie Ci tu mówiłśmy :-) SUPER!!! Ale będziesz wspominać ten urlop
Ogromniaste gartulacje dla Ciebie :-)
Eevlee ja tez umieram :-( Właśnie przed chwilą dzwonił do mnie mąż i powiedziałam mu to samo "umieram ze strachu" :-(
A nie mozesz zobaczyć wyników przez internet?

Eevlee ja tez umieram :-( Właśnie przed chwilą dzwonił do mnie mąż i powiedziałam mu to samo "umieram ze strachu" :-(
A nie mozesz zobaczyć wyników przez internet?
Eevlee i Oskaa jutro będę z niecierpliwością czekać na wasze wyniki.
Coś czuję, że niedługo będzie tu więcej zaciążonych niż staraczek ;-)
i o to chodzi
Ja jutro z rana idę zrobić badania. Mam nadzieję, że wyjdzie że jestem "okazem zdrowia"
Coś czuję, że niedługo będzie tu więcej zaciążonych niż staraczek ;-)
i o to chodzi

Ja jutro z rana idę zrobić badania. Mam nadzieję, że wyjdzie że jestem "okazem zdrowia"

Agusiaks, chciałabym by proporcje na naszym forum zaciążonych do niezacjażonych były nierowne. Na rzecz zaciążonych oczywiście :-) Twoje badanka ne pewno wyjda dobrze. Gdyby coś było nie tak, miałabyś zle samopoczucie. Daj znać jak bedą wyniki.
Oska, dobrze że tak w jednym czasie nam to testowanko wypadło. Zawsze rażniej w grupie. Na forum in vitrowym, na które ostatnio też zaglądam jest dziewczyna, która też jutro testuje po inv. To jest nas już trójka :-). Niestety laboratoria w moim mieście nie mają mozliwości udostępniania wyników przez internet. Wiem, że jest taka mozliwość w Diagnostyce i mam nawet ich kartę, ale do najbliższego punku mam 40 km. Jestem zdana na lokalne laboratoria. i tak ciesze się, że winik będzie tego samego dnia.
Oska, dobrze że tak w jednym czasie nam to testowanko wypadło. Zawsze rażniej w grupie. Na forum in vitrowym, na które ostatnio też zaglądam jest dziewczyna, która też jutro testuje po inv. To jest nas już trójka :-). Niestety laboratoria w moim mieście nie mają mozliwości udostępniania wyników przez internet. Wiem, że jest taka mozliwość w Diagnostyce i mam nawet ich kartę, ale do najbliższego punku mam 40 km. Jestem zdana na lokalne laboratoria. i tak ciesze się, że winik będzie tego samego dnia.
reklama
Podziel się: