reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
Kurcze no i chyba nie doczekam się wyników Pełnej :-( Mama zadzowniła, zebym przyjechała na zupke a Tatus usmaży mi placuszki :-) Będę dziewczynki wieczorem.

reklama
Dziękuję za bardzo miłe przyjęcie do grona OCZEKUJĄCYCH :-D. Gratuluję tym, którym się już udało i trzymam mocno kciuki za pozostałe. Oby tylko cierpliwości wystarczyło. Ja z moim mężem próbujemy już od ponad 4 lat, ale tak na serio to od początku tego roku. Wcześniej mieliśmy 2 podejścia do in vitro, ale niestety rzeczywistość okazała się brutalna - finanse zblokowały nam drogę do upragnionego brzdąca. Całe szczęście spotkaliśmy na swojej drodze doświadczonego prof., (leczenie mam nadzieję okaże się skuteczne) i odeszliśmy od lekarzy dorobkiewiczów, którzy nie dawali nam szans na poczęcie nawet przez inseminację. No cóż, czekam na efekty, a same wiecie, że to czekanie jest chyba najgorsze. Wiem, rozsądek podpowiada mi że nie powinnam robić sobie zbyt wielkich nadziei, bo to w końcu dopiero pierwsze podejście, ale serce mówi co innego.

Ysia - nie przejmuj się ludźmi z pracy, oni dziś są, jutro ich nie ma....

Pełna całuje i ściskam Cię mocno :-( Bardzo wierzyłam, że się uda.... ale nadal wierzę, że niedługo zobaczysz II piękne kreseczki :-)

Udanego urlopu ;-) Postaraj się zrelaksować... :-)

Ostatnia edycja:
pełna tulę Cię mocno!
Ale nie załamuj się! Walczyć trzeba dalej! :tak:
Pamiętaj "do trzech razy sztuka" :tak:
A teraz zapomnij o niepowodzeniach i ciesz się swoim wyczekiwanym urlopem.
Podobno ma być super pogoda w następnym tygodniu :-)

gwiazdka witaj i daj znać jak tylko będziesz mieć wynik bety. Trzymamy kciuki!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry