reklama
Dziękuję za bardzo miłe przyjęcie do grona OCZEKUJĄCYCH . Gratuluję tym, którym się już udało i trzymam mocno kciuki za pozostałe. Oby tylko cierpliwości wystarczyło. Ja z moim mężem próbujemy już od ponad 4 lat, ale tak na serio to od początku tego roku. Wcześniej mieliśmy 2 podejścia do in vitro, ale niestety rzeczywistość okazała się brutalna - finanse zblokowały nam drogę do upragnionego brzdąca. Całe szczęście spotkaliśmy na swojej drodze doświadczonego prof., (leczenie mam nadzieję okaże się skuteczne) i odeszliśmy od lekarzy dorobkiewiczów, którzy nie dawali nam szans na poczęcie nawet przez inseminację. No cóż, czekam na efekty, a same wiecie, że to czekanie jest chyba najgorsze. Wiem, rozsądek podpowiada mi że nie powinnam robić sobie zbyt wielkich nadziei, bo to w końcu dopiero pierwsze podejście, ale serce mówi co innego.
Ysia - nie przejmuj się ludźmi z pracy, oni dziś są, jutro ich nie ma....
Ysia - nie przejmuj się ludźmi z pracy, oni dziś są, jutro ich nie ma....
pełna_nadziei83
Fanka BB :)
niestety dziewczynki - nie udało się :---( beta 1,4 , dupa dzieki za wsparcie
pełna_nadziei83
jakoś się trzymam, ale ciężko jest, no lipa, doła złapaliśmy, no nic teraz 2 miechy przerwy, HSG, Gameta i ruszymy do walki
pełna_nadziei83
chyba teraz nie dam rady zrobić, bo miałam dziś się umówić, ale tego nie zrobiłam bo myślałam że się udało, po urlopie będę się martwić
pełna tulę Cię mocno!
Ale nie załamuj się! Walczyć trzeba dalej!
Pamiętaj "do trzech razy sztuka"
A teraz zapomnij o niepowodzeniach i ciesz się swoim wyczekiwanym urlopem.
Podobno ma być super pogoda w następnym tygodniu :-)
gwiazdka witaj i daj znać jak tylko będziesz mieć wynik bety. Trzymamy kciuki!
Ale nie załamuj się! Walczyć trzeba dalej!
Pamiętaj "do trzech razy sztuka"
A teraz zapomnij o niepowodzeniach i ciesz się swoim wyczekiwanym urlopem.
Podobno ma być super pogoda w następnym tygodniu :-)
gwiazdka witaj i daj znać jak tylko będziesz mieć wynik bety. Trzymamy kciuki!
Ostatnia edycja:
reklama
lilonka
Smerfikowa mama
Pełna ściskamy Cię mocno. Kochana 3maj się jakoś i zbieraj siły na urlopie.
Podziel się: