Ale pięknie Gratulacje kochana!!! To pięknej ciąży Ci życzę. A kiedy jakaś wizyta?Beta 281!!!!!!
reklama
mylenne
Fanka BB :)
Dziękuję!!!! <3Ale pięknie Gratulacje kochana!!! To pięknej ciąży Ci życzę. A kiedy jakaś wizyta?
Umówiłam się na wizytę 21.12. ale wciąż zastanawiam się czy zbyt optymistycznie nie podeszłam. Chciałam bardzo przed świętami jeszcze iść, a mam nadzieję usłyszeć serduszko.
Aplikacja dziś mi pokazuje równy 4tc, czy nie za wcześnie na takie usg żeby coś było widać?
Zarodek widać ok. 7 tygodnia gdzieś, ale pęcherzyk ciążowy wcześniej, także coś zobaczysz na pewno Myśl pozytywnie kochana, teraz będzie tylko pięknie A lekarz nie kazał Ci już robić bety?Dziękuję!!!! <3
Umówiłam się na wizytę 21.12. ale wciąż zastanawiam się czy zbyt optymistycznie nie podeszłam. Chciałam bardzo przed świętami jeszcze iść, a mam nadzieję usłyszeć serduszko.
Aplikacja dziś mi pokazuje równy 4tc, czy nie za wcześnie na takie usg żeby coś było widać?
mylenne
Lekarz kazał zrobić betę po 14 dniach od IUI i powtórzyć jeśli będzie dodatnia, a potem po 10-14 dniach wizyta - dlatego umówiłam się na 21.12., to wyjdzie po 11 dniach i potem to już święta.Zarodek widać ok. 7 tygodnia gdzieś, ale pęcherzyk ciążowy wcześniej, także coś zobaczysz na pewno Myśl pozytywnie kochana, teraz będzie tylko pięknie A lekarz nie kazał Ci już robić bety?
To może na kolejną wizytę będzie kazała mi przyjść około tego 7 tyg.
W sumie nie wiem czy nie zrobić sobie kontrolnie jeszcze bety, tylko kiedy?
Co dwa dni się powinno robić betę. Zależy od lekarza w sumie, niektórzy każą robić inni nie. Ja robiłam w każdym razie, żeby sprawdzać czy są dobre przyrosty.Lekarz kazał zrobić betę po 14 dniach od IUI i powtórzyć jeśli będzie dodatnia, a potem po 10-14 dniach wizyta - dlatego umówiłam się na 21.12., to wyjdzie po 11 dniach i potem to już święta.
eij
Powtórz przyrost po 48 h. Więcej nie ma sensu robić, szkoda żył i pieniędzyLekarz kazał zrobić betę po 14 dniach od IUI i powtórzyć jeśli będzie dodatnia, a potem po 10-14 dniach wizyta - dlatego umówiłam się na 21.12., to wyjdzie po 11 dniach i potem to już święta.
Bete powinno zrobic się na poczatku 3 razy - co 48- 72 godz zeby sprawdzic czy przyrost jest prawidłowy. Zarodek widac na USG dopiero gdy beta przekroczy 1000Lekarz kazał zrobić betę po 14 dniach od IUI i powtórzyć jeśli będzie dodatnia, a potem po 10-14 dniach wizyta - dlatego umówiłam się na 21.12., to wyjdzie po 11 dniach i potem to już święta.
Zarodek później, przy takiej będzie pęcherzyk ciążowyBete powinno zrobic się na poczatku 3 razy - co 48- 72 godz zeby sprawdzic czy przyrost jest prawidłowy. Zarodek widac na USG dopiero gdy beta przekroczy 1000
Tak dokładnie - pęcherzyk ciążowy, za bardzo poszlam w skrot myślowyZarodek później, przy takiej będzie pęcherzyk ciążowy
reklama
mylenne
Robiłam właśnie już 3x betę - pierwsza 12,60, potem po 2 dniach 72 i po kolejnych 3 dniach 281 więc przyrasta chyba ok, może zrobie za kilka dni kontrolnie jeszcze raz i odpuszczę już
Hmm to dlaczego skoro praktycznie nic nie widać to lekarz każe przychodzic na pierwsze usg tak wcześnie czyli 10-14 dni po iui? I później znowu za 2 tyg żeby usłyszeć serduszko? Czy takie częste usg są wskazane w ogóle?
Hmm to dlaczego skoro praktycznie nic nie widać to lekarz każe przychodzic na pierwsze usg tak wcześnie czyli 10-14 dni po iui? I później znowu za 2 tyg żeby usłyszeć serduszko? Czy takie częste usg są wskazane w ogóle?
Podziel się: