PałkaZapałka
Fanka BB :)
Fantastycznie... Ktoś dzięki wam będzie miał dziecko!ja tez będę oddawać do adopcji raczej,
9 razy do transferu podchodzic nie będziemy a tyle jeszcze zarodków mamy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fantastycznie... Ktoś dzięki wam będzie miał dziecko!ja tez będę oddawać do adopcji raczej,
Czuję że robię coś dobregoI jak się z tym czujesz? Jak o tym myślę, to pomóc innym mnie przekonuje, ale wkurza mnie to, że klinika podwójnie zbija na tym kasę..
Nom. Zostało jeszcze 7ale masz luksusową sytuacje
to się zgadza! Czyli 3 póki co nie w planie?Czuję że robię coś dobrego
prawie drużyna piłkarskaja tez będę oddawać do adopcji raczej,
Absolutnie żadnego jużto się zgadza! Czyli 3 póki co nie w planie?
Ja jedynie trochę czytalam i pytałam się lekarza jak to wygląda ale na szczęście nie musiałam korzystać z komórki dawczyni.Hej dziewczynki, możecie proszę napisać (te korę przez to przeszły) jak wyglada proces z dawstwem komórki? I czy musialyscie miec super endometrium i spełniać jeszcze jakieś warunki, żeby zwiększyć skuteczność implantacji? I czy każdej się udało? Boje się, ze przez te moja endometriozę może się nie uda, a mowiac brutalnie nie chciałabym znowu „utopić” pieniędzy
No nie wiem wiem że koszta w każdej klinice są inne zobaczymy co nam czas pokażeNa spokojnie, też można to rozłożyć w czasie i trochę dozbierać. W niektórych miastach czy wojewodztwach jest dofinansowanie,u nas akurat nie bylo, ale może warto się rozejrzeć?
Są inne, ale sprawdź dofinansowania, może akurat u Was są.No nie wiem wiem że koszta w każdej klinice są inne zobaczymy co nam czas pokaże
Sprawdzę dziękuję za informacjęSą inne, ale sprawdź dofinansowania, może akurat u Was są.