Oj nie wiem czy po Polsku, ale po ang na pewno, ale jedna z klinik miala nawet stronę internetową po Polsku wiec myślę że w niektórych klinikach jest to mozliwea jak w Czechach z porozumieniem sie? Mowia tam po polsku?
reklama
Dzięki mam nadzieję że wszystko będzie dobrze też mam zamiar pożegnać wszystko czego nie wolno w ciąży a teraz tylko muszę wykabinowac jak te wszystkie leki brać co z czym, o której godzinie itp. Chyba jakiś grafik sobie muszę stworzyćNie stresuj się, transfer to już wisienka na torcie
My dzien przed mieliśmy kolacje pożegnalna że wszystkim czego nie można w ciazy. Lampka wina tez była!
Na samym transferze była bardzo miła atmosfera.
Żebyś się tylko nie zdziwiła że w dniu transferu będzie dzwonić embriolog z info o rozmrożeniu zarodka. Ja byłam w lekkim szoku, bo nikt mnie nie uprzedził.
Jak już wracaliśmy to trzymałam już brzuch i nie było opcji że Dzidzia nie zostanie.
Co do lekow, ja brałam i biorę tonami, jak w aptece szlam po odbiór to Pani wydała leki i powiedziała "ojej, trzymam za Panią kciuki"
Czuje się po nich ok!
Ja te dowcipne i doustne brałam razem, 3 lub 4 razy dziennie, co 6 albo co 8 godzin, wiec budziki ponastawiane. To jednak ustalasz i tak z lekarzem prowadzacym, kwestia dawek.Dzięki mam nadzieję że wszystko będzie dobrze też mam zamiar pożegnać wszystko czego nie wolno w ciąży a teraz tylko muszę wykabinowac jak te wszystkie leki brać co z czym, o której godzinie itp. Chyba jakiś grafik sobie muszę stworzyć
Madziarka82
Fanka BB :)
ja tez dowcipne indoaustralijska razem brałam i równo co 8 godzin. Nawet wracaliśmy wcześniej z ogniska, bo musiałam wziąć leki i zastrzykDzięki mam nadzieję że wszystko będzie dobrze też mam zamiar pożegnać wszystko czego nie wolno w ciąży a teraz tylko muszę wykabinowac jak te wszystkie leki brać co z czym, o której godzinie itp. Chyba jakiś grafik sobie muszę stworzyć
Leki mam brać 3razy dziennie co 8 godzin ale nie dopytałam bo np. Po transferze luteina 4 tab. Plus cyclogest 1 tab i jeszcze estrofem też 1 tab. dowcipnie czyli co mam na raz wkładać 6 tabletek?? jest jeszcze progesteron besins ale to doustne na szczęścieJa te dowcipne i doustne brałam razem, 3 lub 4 razy dziennie, co 6 albo co 8 godzin, wiec budziki ponastawiane. To jednak ustalasz i tak z lekarzem prowadzacym, kwestia dawek.
Masakra wszystko pod tabletki ustawiać no ale jak trzeba to trzebaja tez dowcipne indoaustralijska razem brałam i równo co 8 godzin. Nawet wracaliśmy wcześniej z ogniska, bo musiałam wziąć leki i zastrzyk
Tak Kochana, wszystko naraz ! Pociesze Cie ze ja miałam progesteron b. tez w odmianie dowcipnej Nic tylko nogą dopychac! Co wazne, nie używać aplikatora, tylko wszystko paluchemLeki mam brać 3razy dziennie co 8 godzin ale nie dopytałam bo np. Po transferze luteina 4 tab. Plus cyclogest 1 tab i jeszcze estrofem też 1 tab. dowcipnie czyli co mam na raz wkładać 6 tabletek?? jest jeszcze progesteron besins ale to doustne na szczęście
Da się! To jest pikuś w całej tej sytuacji. Dla mnie słabe było, jak już się udało i ogolem mogłabym spac od 19, że musialam się ciągle na leki wybudzac. Jednak czesto w 2 trymestrze juz folguja. Posprawdzaj tez apteki, bo ceny potrafią być kosmos, a tego idzie w tonach. Nam momentem wychodziło ok 2tys miesięcznie.Masakra wszystko pod tabletki ustawiać no ale jak trzeba to trzeba
PałkaZapałka
Fanka BB :)
Z calym szacunkiem i potraktuj to w formie żartu ale spójrz na tabletki i na figlarza męża...porównaj co większe... Widzisz? Teraz wiesz, że na pewno się zmieszczą
Leki mam brać 3razy dziennie co 8 godzin ale nie dopytałam bo np. Po transferze luteina 4 tab. Plus cyclogest 1 tab i jeszcze estrofem też 1 tab. dowcipnie czyli co mam na raz wkładać 6 tabletek?? jest jeszcze progesteron besins ale to doustne na szczęście
reklama
Noo tak jest ze tyle się tam wklada, ja miałam mniej bo luteina mnie uczulała i tylko cyclogest dowcipnie 3x dziennie a resztę wszystko doustnie. Ja akurat miałam estrofem doustnie ale sporo dziewczyn bierze dopochwowoLeki mam brać 3razy dziennie co 8 godzin ale nie dopytałam bo np. Po transferze luteina 4 tab. Plus cyclogest 1 tab i jeszcze estrofem też 1 tab. dowcipnie czyli co mam na raz wkładać 6 tabletek?? jest jeszcze progesteron besins ale to doustne na szczęście
Podziel się: