Na spokojnie, też można to rozłożyć w czasie i trochę dozbierać. W niektórych miastach czy wojewodztwach jest dofinansowanie,u nas akurat nie bylo, ale może warto się rozejrzeć?Możemy podejść 3 razy a później zostaje IVF ale niestety są to już duże koszty które mogą nas na obecny moment przerosnąć
reklama
I jak się z tym czujesz? Jak o tym myślę, to pomóc innym mnie przekonuje, ale wkurza mnie to, że klinika podwójnie zbija na tym kasę..Ja jestem z tej drugiej strony, tzn oddaje zarodki
Ściskam mocno ale walczcie dalejDziewczyny beta ujemną pierwsza IUI nie udana czekamy na wizytę i będziemy myśleć o 2
Madziarka82
Fanka BB :)
ale masz luksusową sytuacjeJa jestem z tej drugiej strony, tzn oddaje zarodki
Madziarka82
ja wogole się zastanawiam co jest takiego drogiego w tym wszystkim i skąd takie różnice w cenach miedzy miastamiI jak się z tym czujesz? Jak o tym myślę, to pomóc innym mnie przekonuje, ale wkurza mnie to, że klinika podwójnie zbija na tym kasę..
Madziarka82
Dziewczyny beta ujemną pierwsza IUI nie udana czekamy na wizytę i będziemy myśleć o 2
Madziarka82
ja już jestem po 2 nieudanych transferach i nie mam szans na swojej komórce.Cześć, a jesteś jakoś "oficjalnie" zakwalifikowana do metody IVF? Chyba najlepiej oceni to lekarz...?
Artemida90
ja tez będę oddawać do adopcji raczej,Serio?
9 razy do transferu podchodzic nie będziemy a tyle jeszcze zarodków mamy.
Kwestia kliniki plus na pewno naciąganie na różnego rodzaju dodatkowe procedury. Nie mówię, że zawsze sa niepotrzebne, ale często na wyrost. Nam proponowano wszystko z wysokiej półki od razu. Dla przykładu, badaliśmy zarodki, to chcieliśmy zbadac dwa, bo raczej wszystkich i tak nie "użyje", to Doktor sugerowała od razu 4 do badania. Gdzie to nasze pierwsze ivf I wyniki oboje mieliśmy dobre, nawet genetycznie nas badali.ja wogole się zastanawiam co jest takiego drogiego w tym wszystkim i skąd takie różnice w cenach miedzy miastami
reklama
u Lala, to też ladna ekipa!ja tez będę oddawać do adopcji raczej,
9 razy do transferu podchodzic nie będziemy a tyle jeszcze zarodków mamy.
Podziel się: