reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Możliwe, że coś w tym jest. Jedne kobiety tyją więcej a inne mniej . No u mnie też niestety otyłość dlatego teraz mimo, że przytyłam te 7 kg to się ciężko czuje zanim zaszłam w ciążę też trochę ćwiczyłam i pamiętam, że się tak lekko czułam . No ale może tak jak u Ciebie też mi zaraz waga spadnie po porodzie- oby ☺️
jak zaszłam miałam 80 (wzrost 165) dzień przed porodem 90, a po powrocie do domu weszłam na wagę a tam 79, niestety podczas karmienia piersią miałam mega apetyt i doszło 5kg i aktualnie waga się waha 86-83 w zależności od dnia cyklu i ile wody mi się zatrzyma

reklama
No to też dużo robi jak jakiś czas w ciąży się leży choć ja ruch teraz też mam jak na lekarstwo bo wstyd mi się przyznać ale nic mi się nie chce 😜 🤦
Mi się kurcze właśnie chce, ale Doktor mi zabrania wszystkiego. Przed ciaza dużo ćwiczyłam, a teraz to po prostu laser nr 1.
Spacerki to i tak dużo, a teraz można się motywować, żeby iść kupic truskawki albo loda 😁😁

jak zaszłam miałam 80 (wzrost 165) dzień przed porodem 90, a po powrocie do domu weszłam na wagę a tam 79, niestety podczas karmienia piersią miałam mega apetyt i doszło 5kg i aktualnie waga się waha 86-83 w zależności od dnia cyklu i ile wody mi się zatrzyma
No ja mam więcej na wadze teraz pół życia na różnych dietach / ćwiczeniach dlatego teraz liczę na to że jak jest więcej zajęcia przy dziecku to będzie więcej ruchu . Chociaż też właśnie słyszałam, o tym że jak się karmi piersią no to aptetyt też większy ale to wiadomo że tak będzie

Mi się kurcze właśnie chce, ale Doktor mi zabrania wszystkiego. Przed ciaza dużo ćwiczyłam, a teraz to po prostu laser nr 1.
Spacerki to i tak dużo, a teraz można się motywować, żeby iść kupic truskawki albo loda 😁😁
Ja mieszkam w "polach" więc może po loda do sklepu doszłabym bo daleko nawet do sklepu nie mamy ale z powrotem to nie wiem 😜 lubię spacerować ale brakuje mi towarzystwa bo nie lubię sama a mój teraz ma dużo pracy dlatego czekam aż urodzę to będę śmigać z wózkiem ☺️

Ja mieszkam w "polach" więc może po loda do sklepu doszłabym bo daleko nawet do sklepu nie mamy ale z powrotem to nie wiem 😜 lubię spacerować ale brakuje mi towarzystwa bo nie lubię sama a mój teraz ma dużo pracy dlatego czekam aż urodzę to będę śmigać z wózkiem ☺️
Ja czasami brałam telefon i idąc oddzwaniałam pol rodziny😁😁😁

reklama
Do góry