reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Mi się kurcze właśnie chce, ale Doktor mi zabrania wszystkiego. Przed ciaza dużo ćwiczyłam, a teraz to po prostu laser nr 1.
Spacerki to i tak dużo, a teraz można się motywować, żeby iść kupic truskawki albo loda 😁😁
Ja tez chce się ruszać!!! o wiele gorzej się czuje bez ruchu i kregoslup mnie powoli zaczyna bolec, no ale dobrze ze na spacery moge chodzić:) mam madzieje ze na następnej wizycie mi wiecej pozwoli robić lekarz:)

Ooo dobry pomysł ja akurat dziś dzowniłam do mamy jak siedziałam przy kawce na dworzu ☺️ale dziś mam szkołę rodzenia także trochę poćwiczę ☺️ i przy okazji kupię pampersy bo jeszcze ani jednej paczki nie kupiłam hehe
A nastawiasz się na konkretne? U nas promują te bambusowe, ale stwierdziłam, że pójdę w zwykle, a jak będzie problem z odpazeniami to wtedy uderzę w wyzsza półkę. Po co przepłacać jak może nie będzie takiej potrzeby?!

Ja tez chce się ruszać!!! o wiele gorzej się czuje bez ruchu i kregoslup mnie powoli zaczyna bolec, no ale dobrze ze na spacery moge chodzić:) mam madzieje ze na następnej wizycie mi wiecej pozwoli robić lekarz:)
Ja mam to samo, jak poleguje to mam wrażenie, jakbym była z 10kg cięższa..
U mnie mimo rzekomego wydłużenia na ostatniej wizycie, mogę spacer 2x30min🤔 ...no cross fit to to nie jest😂😂

Tak niby ten miesiąc to taki optymalny czas żeby zapoznać się z dzieciaczkami, ale ważne, że sobie radzicie choć domyślam się, że łatwo nie jest ☺️ A swoją drogą jak to zleciało, że Maluchy mają już miesiąc, szok jak ten czas ucieka ☺️A jakim mlekiem modyfikowanym dokarmiasz ? Ja kupiłam w razie w , HiPP Bio Combiotic i teraz mam zagadkę gdyby mi laktacja nie poszła choć narazie nastawiam się na kp to czasem gdy tak się stanie czy do tego mleka HiPP podawać jakiś probiotyk 🤔 ( bo te mleko ma już probiotyki) a Ty dajesz swoim Pociechom jakiś probiotyki do mleka? Bo ja zielona w tych tematach 😜
Dokarmiam Nan, żadnych probiotyków nie dodaje

reklama
Do góry