Be_More_Happy
Fanka BB :)
Haha ja się czuję mało atrakcyjna teraz wszystko mnie u siebie denerwujeOby! Byle nie zlecialy cycki i tylek..do podlogi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha ja się czuję mało atrakcyjna teraz wszystko mnie u siebie denerwujeOby! Byle nie zlecialy cycki i tylek..do podlogi
Ja tez chce się ruszać!!! o wiele gorzej się czuje bez ruchu i kregoslup mnie powoli zaczyna bolec, no ale dobrze ze na spacery moge chodzić mam madzieje ze na następnej wizycie mi wiecej pozwoli robić lekarzMi się kurcze właśnie chce, ale Doktor mi zabrania wszystkiego. Przed ciaza dużo ćwiczyłam, a teraz to po prostu laser nr 1.
Spacerki to i tak dużo, a teraz można się motywować, żeby iść kupic truskawki albo loda
Haha ja tez tak mialam czasem, brałam psa i dzwoniłam a to do mamy a to do przyjaciółki itpJa czasami brałam telefon i idąc oddzwaniałam pol rodziny
Cycki mogłyby zostać na zawszeOby! Byle nie zlecialy cycki i tylek..do podlogi
A nastawiasz się na konkretne? U nas promują te bambusowe, ale stwierdziłam, że pójdę w zwykle, a jak będzie problem z odpazeniami to wtedy uderzę w wyzsza półkę. Po co przepłacać jak może nie będzie takiej potrzeby?!Ooo dobry pomysł ja akurat dziś dzowniłam do mamy jak siedziałam przy kawce na dworzu ale dziś mam szkołę rodzenia także trochę poćwiczę i przy okazji kupię pampersy bo jeszcze ani jednej paczki nie kupiłam hehe
Lekki make up, obcisła kiecka i da się coś uratowaćHaha ja się czuję mało atrakcyjna teraz wszystko mnie u siebie denerwuje
Ja mam to samo, jak poleguje to mam wrażenie, jakbym była z 10kg cięższa..Ja tez chce się ruszać!!! o wiele gorzej się czuje bez ruchu i kregoslup mnie powoli zaczyna bolec, no ale dobrze ze na spacery moge chodzić mam madzieje ze na następnej wizycie mi wiecej pozwoli robić lekarz
Dokarmiam Nan, żadnych probiotyków nie dodajeTak niby ten miesiąc to taki optymalny czas żeby zapoznać się z dzieciaczkami, ale ważne, że sobie radzicie choć domyślam się, że łatwo nie jest A swoją drogą jak to zleciało, że Maluchy mają już miesiąc, szok jak ten czas ucieka A jakim mlekiem modyfikowanym dokarmiasz ? Ja kupiłam w razie w , HiPP Bio Combiotic i teraz mam zagadkę gdyby mi laktacja nie poszła choć narazie nastawiam się na kp to czasem gdy tak się stanie czy do tego mleka HiPP podawać jakiś probiotyk ( bo te mleko ma już probiotyki) a Ty dajesz swoim Pociechom jakiś probiotyki do mleka? Bo ja zielona w tych tematach
Ja dwa tygodnie po porodzie wróciłam do wagi sprzed ciąży ale skóra na brzuchu wisiBędzie dobrze nie obejrzysz się a po porodzie wszystko zleci
a w ciazy dużo przytyłaś? Jak mogę spytać?Ja dwa tygodnie po porodzie wróciłam do wagi sprzed ciąży ale skóra na brzuchu wisi