Oj to faktycznie, nie ma co ryzykować. Teraz też się oszczędzaj ile możesz..No i dobrze, szybciej Ci czas leci
Ja pewnie po prenatalnych wybiorę się na L4, mam prace z wyjazdami, cześć pracuje w domu, cześć na oddziale onkologicznym. Dobrze, ze pandemia przycichła
reklama
Be_More_Happy
Fanka BB :)
No aż sama jestem zszokowana z tą szyjką gorzej jak taka będzie w 40 tygodniuAle super szyjka wow
Be_More_Happy
Będą małe kluseczkinoooo.. chyba mój klopsik goni Twojego
Be_More_Happy
Nie, patrzyłam i nie ma nic takiego ale ufam mojej ginekolog myślę że na pewno zauważyłaby jakby było za mało wód ,na poprzedniej wizycie z tego co pamiętam sama wspomniała że ilość wód w normie to u Ciebie Malutka ma w czym pływaća na wydruczku z usg nie masz? To pod punkcikiem Afi jest. Ja mam prawie 18, także Młoda ma spory basen
Na pewno jest ok, to są standardowe badania, muszą to sprawdzacNie patrzyłam i nie ma nic takiego ale ufam mojej ginekolog myślę że na pewno zauważyłaby jakby było za mało wód ,na poprzedniej wizycie z tego co pamiętam sama wspomniała że ilość wód w normie
Podziel się ze mna, oddaj mi chociaż pol centymetraNo aż sama jestem zszokowana z tą szyjką gorzej jak taka będzie w 40 tygodniu
Karola z nadzieją
Piękny wynikDziewczyny ostateczny wynik to 5 zarodków dzisiaj jeszcze 2 doszły Bl 4.2.3. Pani embriolog mówiła że wszystkie piękne dwa są trochę slabsze ale też dobrze rokują
reklama
No piękny aż jestem w szoku i nie mogę się już doczekać transferuPiękny wynik
Podziel się: