reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Właśnie sprawdziłam medipointa są trzy zarodki Bl 4.1.1 Bl 3.2.3 i Bl 4.2.2 jest dobrze czy nie? 😬 Nie ogarniam tych ich cyferek 🙏 jeszcze nie dzwonili czyli co czekają co będzie z resztą zarodków? Masakra co za stres 😩
Reszta może jeszcze jest hodowana, ja też tak miałam, że po 5 dobie wrzucili dwa w depozyt, ale hodowle zakończyli po 6 dobie i wtedy dzownil embriolog. Jak usłyszał, jak jestem przerażona, to się śmiał, bo mówił, że dostał od nas tyle materiału, że miał nad czym pracować 🤣
Pierwsza cyferka to stadium jakie osiagnela blastka przed zamrożeniem, wiec ładnie się rozwijają. Pozostałe dwie to określenie ułożenia komorek wewnątrz i coś tam jeszcze.
Na spokojnie. Jest dobrze, już masz co podawać i co mieć w zapasie a to super 🥰

reklama
Super:):) cale szczescie:) możesz wrócić do normalnej aktywności?
Ostatnio się mocno oszczędzałam i na luteince to szyjka ma ok 3.4 z dzisiaj.. no ale mam nadal się oszczędzać, leki zostają.. poki co spacerki max 2 x 30min, do pracy normalnie chodzę No i ze sprzataniem i innymi czynnościami nie mam szaleć. Ćwiczenia miednicy, masaże itp poki co też mam zakaz.

reklama
Ja się nie nadaje to takiego zalegania w domu, więc 2 msc przed porodem na ogródku to i tak szalenstwo😅
A w mojej pracy to by mnie chętnie do porodu za biurkiem zostawili.🤔
No i dobrze, szybciej Ci czas leci :)
Ja pewnie po prenatalnych wybiorę się na L4, mam prace z wyjazdami, cześć pracuje w domu, cześć na oddziale onkologicznym. Dobrze, ze pandemia przycichła :)

Do góry