reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Tak no właśnie mowil ze w normie jest jeszcze i zobaczymy za 2 tyg, ale i tak standardowo się denerwuje... chociaż jeszcze nie czytam tak bardzo internetow:p
Szkoda mi trochę zajec bo zapisałam się na zajecia oddechowe i trening miesni dna miednicy a ciężko było się na nie dostać i narazie nie mogę na nie chodzić, ale zobaczymy po tych polowkowych , może się nie będzie skracac:)
..nie czytaj, do rzeczy raczej, bo ja 2 byłam wyjeta z życia że stresuz a to wcale nie pomaga!
Ja też mam zakaz ćwiczeń, sprzątania i nawet gotowania.. plus taki że wzięłam catering dla mam i może waga tak nie będzie szaleć.. 🤣
Lepiej się wstrzymać póki co, niż później się martwić. Lekarz wie co robi i super ze reaguje na zapas.

reklama
Hej dziewczyny,
Mialam dzisiaj wizytę, dzidzius waży juz 345 gram, lekarz 3 raz potwierdził dziewczynkę i z dzidziusiem wszystko ok. Zaczęłam tez juz codziennie czuć ruchy :)
Natomiast ja mam krotka szyjkę tylko 28mm ( 19+5) , dostałam progesteron i mam prowadzić bardzo spokojny tryb życia... za 2 tyg mam połówkowe wiec sprawdzi czy się skraca , lekarz twierdził ze 1 raz byla mierzona wiec może taka moja anatomia, i dopiero na kolejnej wizycie bedzie można to zweryfikować, ale ja i tak się mega stresuje:(
@Asia34 możesz mnie wpisać do kalendarza 28.04 prenatalne 2 trymestr i 17.05 wizyta :)
Super,że wszystko dobrze z Waszą córeczką 🥰 A co do szyjki tak jak dziewczyny napisały nie stresuj się na zapas na pewno będzie wszystko dobrze 😘

..nie czytaj, do rzeczy raczej, bo ja 2 byłam wyjeta z życia że stresuz a to wcale nie pomaga!
Ja też mam zakaz ćwiczeń, sprzątania i nawet gotowania.. plus taki że wzięłam catering dla mam i może waga tak nie będzie szaleć.. 🤣
Lepiej się wstrzymać póki co, niż później się martwić. Lekarz wie co robi i super ze reaguje na zapas.
A co do cateringu to właśnie z mężem się zastanawialiśmy czy po urodzeniu nie wziąć sobie na miesiąc, żeby zawsze zyskać trochę czasu na kupowanie i gotowanie:)

A co do cateringu to właśnie z mężem się zastanawialiśmy czy po urodzeniu nie wziąć sobie na miesiąc, żeby zawsze zyskać trochę czasu na kupowanie i gotowanie:)
Powiem Ci, że jest to super wygodne. Mój mąż jest w tygodniu w delegacji, a mam zakaz stania przy garach, więc... catering to idealna opcja, zwłaszcza, że dalej pracuje, wiec po 8h mam czas tylko na odpoczynek:)
Mam też znajome, które na zwolnieniu gotują i Mroza obiadki na czas "po porodzie", to też fajny patent :)

dzień dobry :) czy są tu jeszcze jakieś dziewczyny które dopiero podchodzą do inseminacji? :) przejrzałam kilka ostatnich stron i większość z Was jest już w ciąży, kojarzycie czy jest jakiś wątek dla świeżaków podchodzących do iui? ;)

dzień dobry :) czy są tu jeszcze jakieś dziewczyny które dopiero podchodzą do inseminacji? :) przejrzałam kilka ostatnich stron i większość z Was jest już w ciąży, kojarzycie czy jest jakiś wątek dla świeżaków podchodzących do iui? ;)
u nas jest spory mix, ale mimo, że jesteśmy niektóre po iui, to chętnie pomożemy? :)

Heej, rzeczywiście sporo jest tu też dziewczyn w ciąży ale i tak większość z nas podchodziła to inseminacje wiec jak cos to pytaj śmiało, z chęcią pomozemy:):)

reklama
Do góry