Kropka3333
Fanka BB :)
Dziękujemy ❤❤❤❤@margaretka25 ja również z synkiem mocno trzymamy kciukiMały potwierdza bo kopniaczki akurat daje
Będzie dobrze
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękujemy ❤❤❤❤@margaretka25 ja również z synkiem mocno trzymamy kciukiMały potwierdza bo kopniaczki akurat daje
Będzie dobrze
![]()
Dziękuję, pójdzie gładko, to planowane ccStaram się mieć nadzieję ale mam dni że jest naprawdę ciężko myśleć pozytywnie. Przynosisz mi nadzieję ze i u mnie w końcu się poukłada:* to życzę Ci spokojnego i szybkiego porodu dużo szczęścia dla was![]()
Mój mąż którejś nocy złapał mnie za brzuch i się zastanawiał jął mogę spać z takim szałem macicyCzuję je jak budzę się na siku między 4 a 6 ale póki co nie przeszkadza mi to w ogóle i idę dalej spać. Matka leniwiec![]()
Ty już zaraz na porodówkęMój mąż którejś nocy złapał mnie za brzuch i się zastanawiał jął mogę spać z takim szałem macicy![]()
Bedzie dobrze myszkiDzięki dziewczyny❤ kciuki się bardzo przydadzą. Jutro mamy tak jak było w założeniu tografie komputerową, a operacja niestety dopiero w piątek..... po operacji min 8 dni trzymają...... także proszę jak najmocniej trzymać kciuki, żeby jednak wcześniej udało się wyjść.
Niestety początek dzisiejszego pobytu w szpitalu był fatalny.
Pielęgniarki miały problem z pobraniem krwi. Także 3 podejścia były..... nie mogłam jej wogole uspokoić... Od 10 do 14 na rączkach cały czas.
Braciszek podobno też nagle zaczął w domu płakać w tym samym czasie...
Wiec cos musi być w bliźniaczej miłości.
Głowa do góry, co się odwlecze to…Cześć dziewczyny nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie. W grudniu tydzień przed świętami miałam łyżeczkowanie w 10 tygodniu straciłam ciążę to był mój pierwszy transfer. Aktualnie jestem po dodatkowych badaniach wyszła mi mutacja na genie utrudniającym przyswajanie kwasu foliowego i trombofilia wrodzona. Miałam mieć w tym cyklu podejście do 2 transferu ... niestety dopadł mnie covid I znowu wszystko się odracza o miesiąc. W międzyczasie dowiedziałam się że moja siostra jest w drugiej ciąży i moja przyjaciółka zaszła w ciążę. Cieszę się ich szczęściem i tym ze nie mają takich przeżyć jak ja ale ciężko mi z tym wszystkim. I ciężko mi się nastawiać pozytywnie po 2 latach walki w klinice, czasem już nie wierzę że w końcu mi się uda. Pozdrawiam was i życzę samych zdrowych ciąż.![]()
My niestety dopiero 18-stego operacjaKogo dopisać ? Jakieś wizyty, testowania, transfery, monitoringi… Piszcie, będziemy mobilizować kciuki
KALENDARZ
—————————————————————
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj!”
Trzymamy kciuki:
15.02. @margaretka25 - tomografia malutkiej
16.02. @margaretka25 - operacja córeczki(wszystko na pewno będzie dobrze
)
16.02. @hername - wizyta, USG
16.02. @Evelyn1919 - czekamy na maluszka(planowe CC)
22.02. @Hankaa - kontrola malusich nerek, USG
22.02. @Fok123 - wizyta, USG
24.02. @eij - wizyta, USG
25 lub 28.02. @Monika4321 - beta po II IUI
04.03. @Hankaa - wizyta, USG
07.03. @OnaGośka - wizyta, USG
16.02. @Evelyn1919 -TERMIN PORODU
12.04. @eij -TERMIN PORODU CC
10.06. @OnaGośka -TERMIN PORODU
23.06. @Hankaa -TERMIN PORODU
05.08. @hername -TERMIN PORODU
08.09. @Fok123 -TERMIN PORODU
Gratulujemy:
2021 r.
30.03. @Asia34 - Szczęśliwa Mamacóreczka Maja
08.04. @PałkaZapałka - Szczęśliwa Mamacóreczka Gaja
25.04. @grawer - Szczęśliwa Mamacóreczka Julia
30.04. @Claudia2405 - Szczęśliwa Mamasynuś Szczepan
26.07. @kolor nadzieji - Szczęśliwa Mamacóreczka Alicja
15.09. @margaretka25 - Szczęśliwa Mamacóreczka i synuś
16.10. @dar20 - Szczęśliwa Mamasynuś Jeremi
2022 r.
„Zaczekam jeszcze chwilę, I każdą następną chwilę Też zaczekam. Na Ciebie."
—————————————————————
I tyle Was na oddziale trzymają?My niestety dopiero 18-stego operacja![]()
TaaakI tyle Was na oddziale trzymają?![]()