Kropka3333
Fanka BB :)
Dziękujemy ❤❤❤❤@margaretka25 ja również z synkiem mocno trzymamy kciuki Mały potwierdza bo kopniaczki akurat daje Będzie dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękujemy ❤❤❤❤@margaretka25 ja również z synkiem mocno trzymamy kciuki Mały potwierdza bo kopniaczki akurat daje Będzie dobrze
Dziękuję, pójdzie gładko, to planowane cc trzymam kciuki za kolejny transfer. Dodam, że teraz też miałam wdrożona heparyne.Staram się mieć nadzieję ale mam dni że jest naprawdę ciężko myśleć pozytywnie. Przynosisz mi nadzieję ze i u mnie w końcu się poukłada:* to życzę Ci spokojnego i szybkiego porodu dużo szczęścia dla was
Mój mąż którejś nocy złapał mnie za brzuch i się zastanawiał jął mogę spać z takim szałem macicyCzuję je jak budzę się na siku między 4 a 6 ale póki co nie przeszkadza mi to w ogóle i idę dalej spać. Matka leniwiec
Ty już zaraz na porodówkę ja jeszcze dwa miesiące, aż się boję myśleć co one do tego czasu będą wyprawiaćMój mąż którejś nocy złapał mnie za brzuch i się zastanawiał jął mogę spać z takim szałem macicy
Bedzie dobrze myszkiDzięki dziewczyny❤ kciuki się bardzo przydadzą. Jutro mamy tak jak było w założeniu tografie komputerową, a operacja niestety dopiero w piątek..... po operacji min 8 dni trzymają...... także proszę jak najmocniej trzymać kciuki, żeby jednak wcześniej udało się wyjść .
Niestety początek dzisiejszego pobytu w szpitalu był fatalny.
Pielęgniarki miały problem z pobraniem krwi. Także 3 podejścia były..... nie mogłam jej wogole uspokoić... Od 10 do 14 na rączkach cały czas.
Braciszek podobno też nagle zaczął w domu płakać w tym samym czasie...
Wiec cos musi być w bliźniaczej miłości.
Głowa do góry, co się odwlecze to… a z radością w takich chwilach jest ciężko, to normalne będzie dobrze i idą się na pewno!Cześć dziewczyny nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie. W grudniu tydzień przed świętami miałam łyżeczkowanie w 10 tygodniu straciłam ciążę to był mój pierwszy transfer. Aktualnie jestem po dodatkowych badaniach wyszła mi mutacja na genie utrudniającym przyswajanie kwasu foliowego i trombofilia wrodzona. Miałam mieć w tym cyklu podejście do 2 transferu ... niestety dopadł mnie covid I znowu wszystko się odracza o miesiąc. W międzyczasie dowiedziałam się że moja siostra jest w drugiej ciąży i moja przyjaciółka zaszła w ciążę. Cieszę się ich szczęściem i tym ze nie mają takich przeżyć jak ja ale ciężko mi z tym wszystkim. I ciężko mi się nastawiać pozytywnie po 2 latach walki w klinice, czasem już nie wierzę że w końcu mi się uda. Pozdrawiam was i życzę samych zdrowych ciąż.
My niestety dopiero 18-stego operacjaKogo dopisać ? Jakieś wizyty, testowania, transfery, monitoringi… Piszcie, będziemy mobilizować kciuki
KALENDARZ
—————————————————————
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj!”
Trzymamy kciuki:
15.02. @margaretka25 - tomografia malutkiej
16.02. @margaretka25 - operacja córeczki (wszystko na pewno będzie dobrze)
16.02. @hername - wizyta, USG
16.02. @Evelyn1919 - czekamy na maluszka (planowe CC)
22.02. @Hankaa - kontrola malusich nerek, USG
22.02. @Fok123 - wizyta, USG
24.02. @eij - wizyta, USG
25 lub 28.02. @Monika4321 - beta po II IUI
04.03. @Hankaa - wizyta, USG
07.03. @OnaGośka - wizyta, USG
16.02. @Evelyn1919 - TERMIN PORODU
12.04. @eij - TERMIN PORODU CC
10.06. @OnaGośka - TERMIN PORODU
23.06. @Hankaa - TERMIN PORODU
05.08. @hername - TERMIN PORODU
08.09. @Fok123 - TERMIN PORODU