reklama
Ja tez@hername dołączam swoje kciuki
eij
Fanka BB :)
I ja i ja,Ja tez
Hej Laseczki!
Bardzo dziękuję za kciuki, jak zawsze zrobiły robotę! [emoji16]
Moja Gwiazda rośnie książkowo, żadnych nowych komplikacji nie ma, także w drugi trymestr wkraczam z określeniem "zdrowa ciaza" z możliwością pójścia po pracy do Rossmanna[emoji3059][emoji23]
Bardzo Wam dziękuję, to naprawdę świetne czuć takie wsparcie.. [emoji8]
Moja Gwiazda rośnie książkowo, żadnych nowych komplikacji nie ma, także w drugi trymestr wkraczam z określeniem "zdrowa ciaza" z możliwością pójścia po pracy do Rossmanna[emoji3059][emoji23]
eij
no i pięknie, zaczynaj szykować wyprawkę bo czas bardzo szybko mijaHej Laseczki!
Hehe, powoli mi siostra i szwagierka zwożą jakieś cuda i jestem przerażona, bo ja nie wiem co mam potrzeba...[emoji23]
A jak Tobie idzie kompletowanko?
Jutro wizyta tak?
Jutro wizyta tak?
[emoji3][emoji106][emoji322][emoji322][emoji322][emoji322] no i pięknie, zaczynaj szykować wyprawkę bo czas bardzo szybko mija [emoji3][emoji3][emoji3]
Hankaa
Ja nawet się boje jeszcze kompletować przez to wszystko a już chętnie pokupilabym te śliczne małe rzeczyHehe, powoli mi siostra i szwagierka zwożą jakieś cuda i jestem przerażona, bo ja nie wiem co mam potrzeba...[emoji23]
Jutro wizyta tak?
reklama
eij
U nas powoli do przodu, pokoik się remontuje, łóżeczka, materacyki, butelki, smoczki, laktator, ciuszki też zwożą, ja coś tam dokupie. Muszę zobaczyć czego ile mam bo nie ogarniam powoli hehe. Pieluchy też kupujemy powoli, narazie 7 paczek. W połowie lutego chcemy kupić wózek. Jutro wizyta u mojej ginekolog ale napewno nie zrobi mi USG bo w zeszłym tygodniu miałam prentalne, ale wieczorem idziemy prywatnie na USB, bo nie mam żadnych ładnych zdjęć no i mąż też chce w końcu dzieci na USB zobaczyćHehe, powoli mi siostra i szwagierka zwożą jakieś cuda i jestem przerażona, bo ja nie wiem co mam potrzeba...[emoji23]
Jutro wizyta tak?
Podziel się: