reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Hej Laseczki!
Bardzo dziękuję za kciuki, jak zawsze zrobiły robotę! [emoji16]
Moja Gwiazda rośnie książkowo, żadnych nowych komplikacji nie ma, także w drugi trymestr wkraczam z określeniem "zdrowa ciaza" z możliwością pójścia po pracy do Rossmanna[emoji3059][emoji23]
Bardzo Wam dziękuję, to naprawdę świetne czuć takie wsparcie.. [emoji8]

Hej Laseczki!
Bardzo dziękuję za kciuki, jak zawsze zrobiły robotę! [emoji16]
Moja Gwiazda rośnie książkowo, żadnych nowych komplikacji nie ma, także w drugi trymestr wkraczam z określeniem "zdrowa ciaza" z możliwością pójścia po pracy do Rossmanna[emoji3059][emoji23]
Bardzo Wam dziękuję, to naprawdę świetne czuć takie wsparcie.. [emoji8]
😀👍🎉🎉🎉🎉 no i pięknie, zaczynaj szykować wyprawkę bo czas bardzo szybko mija 😀😀😀

Hehe, powoli mi siostra i szwagierka zwożą jakieś cuda i jestem przerażona, bo ja nie wiem co mam potrzeba...[emoji23]
A jak Tobie idzie kompletowanko?
Jutro wizyta tak?
[emoji3][emoji106][emoji322][emoji322][emoji322][emoji322] no i pięknie, zaczynaj szykować wyprawkę bo czas bardzo szybko mija [emoji3][emoji3][emoji3]

Hehe, powoli mi siostra i szwagierka zwożą jakieś cuda i jestem przerażona, bo ja nie wiem co mam potrzeba...[emoji23]
Jutro wizyta tak?
Ja nawet się boje jeszcze kompletować przez to wszystko a już chętnie pokupilabym te śliczne małe rzeczy 🤗🤗

reklama
Jutro wizyta tak?
U nas powoli do przodu, pokoik się remontuje, łóżeczka, materacyki, butelki, smoczki, laktator, ciuszki też zwożą, ja coś tam dokupie. Muszę zobaczyć czego ile mam bo nie ogarniam powoli hehe. Pieluchy też kupujemy powoli, narazie 7 paczek. W połowie lutego chcemy kupić wózek. Jutro wizyta u mojej ginekolog ale napewno nie zrobi mi USG bo w zeszłym tygodniu miałam prentalne, ale wieczorem idziemy prywatnie na USB, bo nie mam żadnych ładnych zdjęć 🤔 no i mąż też chce w końcu dzieci na USB zobaczyć 😉

Do góry