Kciuki zacisniete mocno!! Musi sie dobrze skonczycDziewczyny jadę jutro na wizytę 200km z moim nieszczęsnym krwawieniem i plamieniem. Trzymajcie kciuki żebym wgl trasę przetrwała i żebym w końcu dowiedziała się co jest grane, żeby wszystko się dobrze skończyło
reklama
Asia,KALENDARZ
—————————————————————
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj!”
Trzymamy kciuki:
03.01. @Fok123 - II beta po transferze
05.01. @hername - wizyta kontrolna, USG
12.01. @OnaGośka - wizyta u gin, USG
20.04. @eij - TERMIN PORODU
10.06. @OnaGośka - TERMIN PORODU
Gratulujemy:
2021 r.
30.03. @Asia34 - Szczęśliwa Mama córeczka Maja
08.04. @PałkaZapałka - Szczęśliwa Mama córeczka Gaja
30.04. @Claudia2405 - Szczęśliwa Mama synuś Szczepan
26.07. @kolor nadzieji - Szczęśliwa Mama córeczka Alicja
15.09. @margaretka25 - Szczęśliwa Mama córeczka i synuś
16.10. @dar20 - Szczęśliwa Mama synuś Jeremi
„Zaczekam jeszcze chwilę, I każdą następną chwilę Też zaczekam. Na Ciebie."
—————————————————————
Kogo dopisać ? Piszcie
Możesz mnie wpisac 13.01 1 wizyta po transferze.
W ogole to cos pusto tu z inseminacjami
Trzymamy kciuki, a to jakiś inny lekarz czy rutynową kontrola u swojego?
A bierzesz acard albo heparyne?
Dziewczyny jadę jutro na wizytę 200km z moim nieszczęsnym krwawieniem i plamieniem. Trzymajcie kciuki żebym wgl trasę przetrwała i żebym w końcu dowiedziała się co jest grane, żeby wszystko się dobrze skończyło
To ogromna radość, super, że masz możliwość jej doświadczać! Tylko świętować.. prosecco 0%[emoji3059]
Haha no w sumie jakas jedna na milion szansa jest ze ta komorka sie moze podzielic ale jesli jedno sie urodzi to juz bede mega szczesliwa chociaz maz jak mu to przeczytalam zaczął rozmyslac i mowic jak super by bylo
Hankaa
Fanka BB :)
Jadę do prowadzącego ciążę. Nie biorę acardu ani heparyny.. u mnie raz widzą krwiaka raz nie, krwawienie co kilka dni i brudzenie cały czas.. byłoby miło gdyby ktoś się w końcu określił bo mam dośćTrzymamy kciuki, a to jakiś inny lekarz czy rutynową kontrola u swojego?
Kurcze wsppolczuje to musi byc strasznie stresujace, ale jak raz widza a raz nie to wyglada jakby gdzies tam byl tylko sie przemieszczal i na usg czasem nie widac? Dziwne w sumie toJadę do prowadzącego ciążę. Nie biorę acardu ani heparyny.. u mnie raz widzą krwiaka raz nie, krwawienie co kilka dni i brudzenie cały czas.. byłoby miło gdyby ktoś się w końcu określił bo mam dość
Hankaa
No bardzo dziwne... Już jestem psychicznie wykończona.. mam nadzieję że nie zaszkodze sobie taką trasą i w końcu czegoś się dowiem..Kurcze wsppolczuje to musi byc strasznie stresujace, ale jak raz widza a raz nie to wyglada jakby gdzies tam byl tylko sie przemieszczal i na usg czasem nie widac? Dziwne w sumie to
Jenka, bardzo Ci współczuję, bo sama wiem, co to znaczy! Wydaje mi sie, że różnica w sprzęcie może mieć znaczenie.
Czekam jutro na wieści. Odpoczywaj ile możesz. [emoji8]
Czekam jutro na wieści. Odpoczywaj ile możesz. [emoji8]
Jadę do prowadzącego ciążę. Nie biorę acardu ani heparyny.. u mnie raz widzą krwiaka raz nie, krwawienie co kilka dni i brudzenie cały czas.. byłoby miło gdyby ktoś się w końcu określił bo mam dość
Jedz najlepiej na leżąco, ja dostalam krwawienia w pracy to moja Doktor kazała mi się jak najmniej pionizowac i mnie dziewczyny wiozly na leżąco z tyłu na fotelu.
Powoli i dotrzecie na pewno.
No bardzo dziwne... Już jestem psychicznie wykończona.. [emoji29]mam nadzieję że nie zaszkodze sobie taką trasą i w końcu czegoś się dowiem..
reklama
Hankaa
Taki mam plan żeby jakoś na leżąco lub pół leżąco przejechać.. boje się okropnie ale jak nie pojadę to dalej będę czekać nie wiem na co..Jedz najlepiej na leżąco, ja dostalam krwawienia w pracy to moja Doktor kazała mi się jak najmniej pionizowac i mnie dziewczyny wiozly na leżąco z tyłu na fotelu.
Podziel się: