reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
KALENDARZ
—————————————————————
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj!” 🙂✊💪🍀

Trzymamy kciuki:

03.01. @Fok123 - II beta po transferze 🙂✊✊🍀🍀🍀

05.01. @hername - wizyta kontrolna, USG 👣✊✊🍀🍀🍀

12.01. @OnaGośka - wizyta u gin, USG 👣✊✊🍀🍀🍀

20.04. @eij - TERMIN PORODU 💕🥰💪🍀

10.06. @OnaGośka - TERMIN PORODU 💕🥰💪🍀

Gratulujemy:

2021 r.

30.03. @Asia34 - Szczęśliwa Mama 🥰👶 córeczka Maja ❤️🍀

08.04. @PałkaZapałka - Szczęśliwa Mama 🥰👶 córeczka Gaja ❤️🍀

30.04. @Claudia2405 - Szczęśliwa Mama 🥰👶 synuś Szczepan 💙🍀

26.07. @kolor nadzieji - Szczęśliwa Mama 🥰👶 córeczka Alicja ❤️🍀

15.09. @margaretka25 - Szczęśliwa Mama 🥰👶👶 córeczka i synuś ❤️💙🍀

16.10. @dar20 - Szczęśliwa Mama 🥰👶 synuś Jeremi 💙🍀

„Zaczekam jeszcze chwilę, I każdą następną chwilę Też zaczekam. 
Na Ciebie." 💚👣

—————————————————————
Kogo dopisać ? Piszcie 🙂
Asia,
Możesz mnie wpisac 13.01 1 wizyta po transferze.
W ogole to cos pusto tu z inseminacjami

Trzymamy kciuki, a to jakiś inny lekarz czy rutynową kontrola u swojego?
A bierzesz acard albo heparyne?
Dziewczyny jadę jutro na wizytę 200km z moim nieszczęsnym krwawieniem i plamieniem. Trzymajcie kciuki żebym wgl trasę przetrwała i żebym w końcu dowiedziała się co jest grane, żeby wszystko się dobrze skończyło

To ogromna radość, super, że masz możliwość jej doświadczać! Tylko świętować.. prosecco 0%[emoji3059]
Haha no w sumie jakas jedna na milion szansa jest ze ta komorka sie moze podzielic:) ale jesli jedno sie urodzi to juz bede mega szczesliwa chociaz maz jak mu to przeczytalam zaczął rozmyslac i mowic jak super by bylo:)

Trzymamy kciuki, a to jakiś inny lekarz czy rutynową kontrola u swojego?
A bierzesz acard albo heparyne?
Jadę do prowadzącego ciążę. Nie biorę acardu ani heparyny.. u mnie raz widzą krwiaka raz nie, krwawienie co kilka dni i brudzenie cały czas.. byłoby miło gdyby ktoś się w końcu określił bo mam dość :(

Jadę do prowadzącego ciążę. Nie biorę acardu ani heparyny.. u mnie raz widzą krwiaka raz nie, krwawienie co kilka dni i brudzenie cały czas.. byłoby miło gdyby ktoś się w końcu określił bo mam dość :(
Kurcze wsppolczuje to musi byc strasznie stresujace, ale jak raz widza a raz nie to wyglada jakby gdzies tam byl tylko sie przemieszczal i na usg czasem nie widac? Dziwne w sumie to

Kurcze wsppolczuje to musi byc strasznie stresujace, ale jak raz widza a raz nie to wyglada jakby gdzies tam byl tylko sie przemieszczal i na usg czasem nie widac? Dziwne w sumie to
No bardzo dziwne... Już jestem psychicznie wykończona.. 😓mam nadzieję że nie zaszkodze sobie taką trasą i w końcu czegoś się dowiem..

Jenka, bardzo Ci współczuję, bo sama wiem, co to znaczy! Wydaje mi sie, że różnica w sprzęcie może mieć znaczenie.
Czekam jutro na wieści. Odpoczywaj ile możesz. [emoji8]

Jedz najlepiej na leżąco, ja dostalam krwawienia w pracy to moja Doktor kazała mi się jak najmniej pionizowac i mnie dziewczyny wiozly na leżąco z tyłu na fotelu.
Powoli i dotrzecie na pewno.
No bardzo dziwne... Już jestem psychicznie wykończona.. [emoji29]mam nadzieję że nie zaszkodze sobie taką trasą i w końcu czegoś się dowiem..

reklama
Jedz najlepiej na leżąco, ja dostalam krwawienia w pracy to moja Doktor kazała mi się jak najmniej pionizowac i mnie dziewczyny wiozly na leżąco z tyłu na fotelu.
Powoli i dotrzecie na pewno.
Taki mam plan żeby jakoś na leżąco lub pół leżąco przejechać.. boje się okropnie ale jak nie pojadę to dalej będę czekać nie wiem na co..

Do góry