reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Ja mam wręcz napady glodu, nagle.. wiec mam nadzieje, ze cos mnie zacznie w końcu odrzucać, bo wagi z komunii już dawno nie mam.. [emoji28][emoji28]
To mnie uspokoiłaś, mam nadzieje, ze nie będą za czesto.
A jak się czujesz? Maluchy kopią? Pokoik się szykuje?
Ja w ciąży miałam tylko lekkie mdłości na niektóre zapachy, a zaczęły się ok 6 tygodnia. W ogóle nie wymiotowałam. Stolec różnie, lepiej lekki mieć bo jak zaczną się zaparcia to masakra [emoji2957][emoji15] ciesz się nie nie masz objawów - jeszcze [emoji2]

reklama
Ja mam wręcz napady glodu, nagle.. wiec mam nadzieje, ze cos mnie zacznie w końcu odrzucać, bo wagi z komunii już dawno nie mam.. [emoji28][emoji28]
To mnie uspokoiłaś, mam nadzieje, ze nie będą za czesto.
A jak się czujesz? Maluchy kopią? Pokoik się szykuje?
A dziękuję, czuję się dobrze 😃 solidnych kopniaków jeszcze nie ma ale wiercą się i to czuję codziennie raz częściej, raz rzadziej. Koncepcja na pokoik jest, w styczniu planujemy już tak konkretnie remont i wyposażenie.

To musi być super uczucie [emoji16] a strojenie pokoju, to będzie na pewno fajowy czas...
A dziękuję, czuję się dobrze [emoji2] solidnych kopniaków jeszcze nie ma ale wiercą się i to czuję codziennie raz częściej, raz rzadziej. Koncepcja na pokoik jest, w styczniu planujemy już tak konkretnie remont i wyposażenie.

Hej Kobietki.
Ja tutaj z takim małym zapytaniem, zaczelam 5 tydzień.. mdlosci nie ma, ale miewam .. luźniejsze wyproznienia[emoji28] [emoji85]
Czy któraś tak miała? Nie wiem czy mam się martwić czy to efekt uboczny lekow i aktualnego stanu [emoji848]? Czy mam pisać do Doktor?
Nie mam żadnych skurczy, boli, ani krwawienia.. tylko np raz dziennie potrafi złapać. Mialas któraś podobnie?
Ps. Mam nadzieję, że żadna nie jadła czytając posta[emoji28][emoji8]
Ciesz się póki możesz...😅 zaparcia to dopiero hard core 😏 mi nawet delikatne leki nie pomagają. Suszone Śliwki i morele też nie. Ale jakby co polecam olej lniany :D łyżka wieczorem i rano po sprawie :D
Robisz jeszcze betę?

reklama
Hehe, z jednej strony tak, ale z drugiej w pracy to jest dość kłopotliwe.. [emoji28][emoji28]
Tak, jeszcze w piątek badam betę i inne hormony plus wieczorkiem usg.
Dzis nie wytrzymałam i zrobiłam test, pokazał mi ok 5 tydzień wiec wierze, ze beta rosnie ladnie.. staram się nie nakręcac!
Ciesz się póki możesz...[emoji28] zaparcia to dopiero hard core [emoji57] mi nawet delikatne leki nie pomagają. Suszone Śliwki i morele też nie. Ale jakby co polecam olej lniany :D łyżka wieczorem i rano po sprawie :D
Robisz jeszcze betę?

Do góry