reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziękujemy ❤❤❤ rośniemy. Byliśmy na kontroli w szpitalu. Pani doktor była w szoku, że taki rygor trzymamy z jedzeniem, że dzieciaczki przepięknie przybierają na wadze.

A Ty jak się czujesz/czujecie?😁😁
Kochana powiedz jeszcze jak to u Ciebie wygląda w praktyce, maluchy jedzą w tym samym czasie, budzą się w nocy o jednej porze czy każdy ma swój plan dnia, o ile w ogóle o jakimś planie można mówić 🙊😀

reklama
Okazało się że mam CRP podwyższone wczoraj miałam gorączkę 38 dostaje antybiotyk . Miałam USG z Maluchem wszystko dobrze już widać jak ruszał nóżkami i rączkami. 🥰 Ale dobrze że pojechałam do szpitala bo jak stan zapalny to też nie ma żartów dostaje antybiotyk teraz .
Dobrze, że z maluszkiem wszystko dobrze ❤️ kurcze co to się przypałętało? 😏 trzymam kciuki żeby szybko przeszło cokolwiek to jest 😘

Okazało się że mam CRP podwyższone wczoraj miałam gorączkę 38 dostaje antybiotyk . Miałam USG z Maluchem wszystko dobrze już widać jak ruszał nóżkami i rączkami. 🥰 Ale dobrze że pojechałam do szpitala bo jak stan zapalny to też nie ma żartów dostaje antybiotyk teraz .
Cale szczescie ze z maluszkiem wszystko ok, a od czego ten stan zapalny? Noo masz racje jak napisalas wyzej lepiej chyba jednak dmuchac na zimne niz jakby mialo byc za pozno na szpital:)

Najważniejsze, że z dzidzusiem wszystko ok ❤ zdrówka dla was.

Cale szczescie ze z maluszkiem wszystko ok, a od czego ten stan zapalny? Noo masz racje jak napisalas wyzej lepiej chyba jednak dmuchac na zimne niz jakby mialo byc za pozno na szpital:)
No właśnie nie wiem od czego ten stan zapalny 🤔 może jakaś infekcja czy coś . Oby nic poważnego. No lepiej być bardziej przewrażliwionym i w porę reagować .

No mi też normalnie kamień z serca spadł ♥️ no właśnie nic nie mówili najlepsze jest to że dają mi witaminę C i wapno bo mówią że jestem przeziębiona bo ta gorączka co miałam 38 a ja im powtarzam że dobrze się czuje , że żadnych objawów grypowych nie mam . Wymaz na covid miałam to wyszedł ujemny wynik. CRP wynosi 19 nie wiem czy to dużo czy mało.
Norma jest chyba do 10

reklama
Swietnie to czytać! Sily i wytrwałości dla Calej Wielkiej 4 :)
Dziękujemy [emoji173][emoji173][emoji173] rośniemy. Byliśmy na kontroli w szpitalu. Pani doktor była w szoku, że taki rygor trzymamy z jedzeniem, że dzieciaczki przepięknie przybierają na wadze.

A Ty jak się czujesz/czujecie?[emoji16][emoji16][emoji173]

Do góry