reklama
Karola z nadzieją
Fanka BB :)
O Paaani, mi na sama myśl o wyniku jest niedobrze No trudno, co ma być to będzie Mam nadzieje, ze nie będą mnie trzymać w niepewności do 18Karola czekamy na Twój przyrost
Evelyn1919
Oby, bo ja też tu czekamO Paaani, mi na sama myśl o wyniku jest niedobrze No trudno, co ma być to będzie Mam nadzieje, ze nie będą mnie trzymać w niepewności do 18
Be_More_Happy
I ja też czekam Mocne kciukiOby, bo ja też tu czekam
Łoby Łoby czekom czekom tyżO Paaani, mi na sama myśl o wyniku jest niedobrze No trudno, co ma być to będzie Mam nadzieje, ze nie będą mnie trzymać w niepewności do 18
Bedzie piekny przyroscikO Paaani, mi na sama myśl o wyniku jest niedobrze No trudno, co ma być to będzie Mam nadzieje, ze nie będą mnie trzymać w niepewności do 18
Dawaj znac
Karola z nadzieją
Taaaak. Do 7.11. Ale nie czuje żadnych objawów więc chyba nic z tego. Mam jednego sikańca to go zrobie, tylko nie wiem kiedy by nie oszukał. Poczekam z tym do poniedziałku chyba.Dzięki Wam obyyyy do 18 już niedaleko @Alia119 a Ty utknelas na kwarantannie?
Trzymam kciuki za piękny przyrost!
Karola z nadzieją
Ale cię urządzili a jesteś na cyklu sztucznym czy naturalnym? Trzymam nadal kciuki, nawet jak objawów nie ma, to wierze, ze moglo sie udaćTaaaak. Do 7.11. Ale nie czuje żadnych objawów więc chyba nic z tego. Mam jednego sikańca to go zrobie, tylko nie wiem kiedy by nie oszukał. Poczekam z tym do poniedziałku chyba.
Trzymam kciuki za piękny przyrost!
reklama
@Karola z nadzieją kciuki zaciśnięte od rana
Podziel się: