Nie wiem w jakim laboratorium były robione badania, ale ja z Synevo potrafiłam mieć wyniki po 20 nawetDzisiaj już chyba nie będzie wyników ? :/ to co? Dopiero w poniedziałek?!
reklama
Karola z nadzieją
Fanka BB :)
Ja w brussie i mam nadzieje, ze będą jeszcze dziś…. Ten punkt jest otwarty jutro i w niedziele wiec chyba nie będą mnie trzymać w niepewności do poniedzialkuNie wiem w jakim laboratorium były robione badania, ale ja z Synevo potrafiłam mieć wyniki po 20 nawet
Synevo mi ostatnio przeciwciała o 23 wysłałoJa w brussie i mam nadzieje, ze będą jeszcze dziś…. Ten punkt jest otwarty jutro i w niedziele wiec chyba nie będą mnie trzymać w niepewności do poniedzialku
Merlot
My jutro mamy wizytę, więc mam nadzieję, że ustalimy jakiś plan działania, bo sama tu w końcu zostanę.. [emoji28]
Nie sama, nie sama kochana
Ja zeszlam do podziemi i po cichutku tu was podczytuje.
Obecnie 9dpo po 4 iui…
Wszystkim zaciaznym OGROMNE gratulacje cudownie ze znow sie duzo dobrych rzeczy tu dzieje!
Uffff..
Kiedy betujesz?[emoji16]
Kiedy betujesz?[emoji16]
Nie sama, nie sama kochana [emoji16]
Ja zeszlam do podziemi i po cichutku tu was podczytuje.
Obecnie 9dpo po 4 iui…
Wszystkim zaciaznym OGROMNE gratulacje [emoji3060] cudownie ze znow sie duzo dobrych rzeczy tu dzieje!
Evelyn1919
Mi też tak późno wskakiwały wyniki, e to było laboratorium przyszpitalne 24h. Jak betę robiłam to byłam już po 5 wynik po niecałych 2hSynevo mi ostatnio przeciwciała o 23 wysłało
Karola z nadzieją
Oj nie sama To czekamy jutro na wieści, jak już jakieś terminy wyznaczone to już wiadomo na co i kiedy czekaćMy jutro mamy wizytę, więc mam nadzieję, że ustalimy jakiś plan działania, bo sama tu w końcu zostanę.. [emoji28]
Karola z nadzieją
Uprzejmie informuje, ze wyniku nadal ni ma
reklama
No żesz kuwa maćUprzejmie informuje, ze wyniku nadal ni ma
Podziel się: